Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Já, padouch 4: Po sedmi letech je Gru zpátky, aby bránil rodinu (trailer)

Vzhledem k tomu, že Mimoňové jsou všudypřítomní a nikdy vlastně nezmizeli z našeho dohledu, možná vás překvapí, že od trojky Padoucha uplynulo celých sedm let. Teď je Gru zpátky a bude čelit nebezpečí, které zásadně ohrozí jeho rodinu. Je tu první trailer toužebně očekávané animované rodinné komedie Já, padouch 4. V hlavní roli českého znění opět Jiří Lábus. V originále mluví hlavního hrdinu Steve Carell.

Bývalý mistr zločinu Gru, dnes elitní člen Protipadoušské ligy, se vrací do akce, aby čelil novému nepříteli – šílenci jménem Maxime Le Mal a jeho všehoschopné přítelkyni Valentině.
To ovšem není zdaleka jediný problém, se kterým se musí Gru vypořádat. Kromě padouchů tu jsou ještě tři rozkošné dcery, milující žena Lucy, armáda všehoschopných Mimoňů a jistý Gru junior, který se hned po narození rozhodl, že bude taťkovi dělat ze života peklo.

Nebylo by to samozřejmě dokonalé dobrodružství bez přisluhovačů v podobě malých žlutých mimoňských otravů. I když si Mimoňové vydělali vlastní miliardu v samostatné franšíze, stále je i u Padoucha pro ně spousta prostoru. Gru jim může nadále poněkud neúspěšně šéfovat a čelit tak nejrůznějším chaotickým nápadům kvůli jejich, řekněme -omezenému důvtipu.

Já, padouch 4 (foto: CinemArt)

Režisér Chris Renaud (Tajný život mazlíčků 2) se vrací do čela franšízy poté, co byl deset let mimo produkční tým. Posledně režíroval dvojku a tentokrát se o své režijní povinnosti dělí s debutantem Patrickem Delagem.

Do českých kin se Já, padouch 4 podívá od 4. července. Film uvede CinemArt.

-red-
foto/video: © Universal, Illumination, CinemArt 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast