Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

První ukázka: Natočit pokračování Beetlejuice trvalo Timu Burtonovi třicet let, do kin jde v září

Pokračování legendární duchařské komedie Beetlejuice z roku 1988 se připravovalo více než 30 let. Mezitím Tim Burton natočil na počátku devadesátek ještě animovaný seriál a teď tu máme plnohodnotné pokračování, ve kterém se vrací Michael Keaton, Winona Ryder i Catherine O´Hara. Novou nejvýraznější tváří je bezpochyby Jenna Ortega, která jde poslední dobou z role do role. Podívejte se na úplně první krátkou ukázku.

Dvojka legendární komedie s názvem Beetlejuice Beetlejuice vypráví příběh tří generací rodiny Deetzových, jež se vracejí domů do Winter River. Život Lydie, kterou stále pronásleduje Beetlejuice, se obrátí vzhůru nohama, když její vzpurná dospívající dcera Astrid objeví na půdě tajemný model města a omylem otevře portál do posmrtného života. Je jen otázkou času, kdy někdo třikrát vysloví Beetlejuicovo jméno a rozpustilý démon se vrátí, aby rozpoutal jemu vlastní chaos.

Film vznikl opět v režii Tima Burtona, v hlavních rolích se objeví Michael Keaton, Jenna Ortega, Willem Dafoe a Winona Ryder.

Do kin film 5. září uvede Vertical Entertainment.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast