Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Ve špatný čas na špatném místě: Startuje hororová trilogie Cizinci (trailer)

Po patnácti letech od filmu s Liv Tyler, který byl v Česku uváděn pod názvem Oni, přichází režisér Renny Harlin s novou trilogií, která vychází z původního filmu z roku 2008. Mladý pár se po rozbití auta ocitne v odlehlé chatě. Tam je také napaden maskovanými útočníky. Podívejte se na trailer první kapitoly hororové trilogie Cizinci.

Mladý pár jede přes celou zemi vstříc novému začátku; bohužel jim nezbývá nic jiného, než se zastavit v odlehlém Airbnb v Oregonu – a prožít noc plnou hrůzy se třemi maskovanými útočníky.

Horor ze Slovenska

Děsuplná novinka s potenciálem hororového hitu vznikala loni v létě a na podzim na Slovensku. Do kin půjde snímek postupně ve třech kapitolách.

Natáčelo se v lesích Malých Karpat, v Bratislavě a okolí a také v logistickém parku P3 v obci Lozorno. Americká produkce v komparzu a na nejrůznějších technických i uměleckých pozicích ve filmovém štábu zaměstnala více než 150 Slováků.

Cizinci: Kapitola 1 (foto: Donart)

Renny Harlin má na kontě blockbustery Smrtonosná past 2, Cliffhanger, Exorcista: Počátek, Noční můra z Elm Street: Pán snů a desítky dalších filmů. V hlavních rolích Cizinců uvidíme Froye Guttiereze a Madelaine Petsch.

Do kin hororovou novinku uvede od 16. května Donart.

-red-
foto/video: © Donart 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast