Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

FURIOSA: SÁGA ŠÍLENÉHO MAXE MÁ FINÁLNÍ TRAILER. VSTUPENKY JSOU JIŽ V PŘEDPRODEJI.

Tiché znamení: Zoë Kravitz pro svůj režijní debut sehnala hvězdné obsazení (trailer)

Před třemi lety se objevily první zvěsti, že se herečka a zpěvačka Zoë Kravitz chystá k režii. Od té doby se několikrát měnil název filmu a nyní tu máme první trailer. Tiché znamení (Blink Twice) vypráví o mladé servírce, která se ocitne na soukromém ostrově miliardáře. Na luxusní dovolené se ale začnou dít podivné věci a dívka bude mít co dělat, aby se z vysněného ráje dostala živá. V hlavních rolích Naomie Ackie a Channing Tatum. Podívejte se na čerstvý trailer.

Debutující režisérce se podařilo kromě dvou hlavních představitelů sehnat opravdu hvězdné obsazení. Vedle Ackie a Tatuma v hlavních rolích se ve filmu objeví Simon Rex, Geena Davis, Haley Joel Osment, Christian Slater nebo Kyle MacLachlan.

Zoë Kravitz – herečka, zpěvačka, režisérka

Zoë Isabella Kravitz se narodila 1.10.1988 v Kalifornii v Los Angeles. Jejími rodiči jsou herečka Lisa Bonet a slavný hudebník Lenny Kravitz. Jako herečka se naposledy objevila po boku Roberta Pattinsona v Batmanovi (2022). Znáte ji i z Fantastických zvířat, série X-Men, Spider-Man nebo Šílený Max: Zběsilá cesta. Z televizních projektů lze zmínit hlavně seriál HBO Sedmilhářky.

Scénář napsala režisérka společně s E.T. Feigenbaumem, se kterým se zná díky Hulu seriálu High Fidelity, ve kterém sama hrála.

Do českých kin film uvede 22. srpna Vertical Entertainment.

-red-
foto/video: © Vertical, Amazon MGM, WBD 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast