Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: AKREDITACE A BALÍČKY VSTUPŮ NA VÍKEND JSOU VYPRODÁNY. NA DOPROVODNÝ PROGRAM SE ALE DOSTANETE.

Odpočet běží: Scarlett Johansson plánuje falešné přistání na Měsíci (trailer)

Scarlett Johansson se po krátké pauze vrací na filmová plátna. Naposledy jsme ji viděli v Asteroid City Wese Andersona. V aktuální novince Grega Berlantiho Vezmi mě na Měsíc (Fly Me to the Moon) jí budou v její marketingové misi v NASA sekundovat Channing Tatum a Woody Harrelson. Podívejte se na příběh, který napovídá, jak to mohlo vypadat v šedesátkách před legendárním americkým přistáním na Měsíci.

Komedie diváky vezme do zákulisí vesmírné agentury NASA v době příprav historického přistání na Měsíci. Zajistit úspěch celé mise je už tak dost náročné a vedoucí pozemního řízení mise Cole Davis (Tatum) má proto plné ruce práce. Na scéně se nicméně objevuje marketingová kouzelnice Kelly Jonesová (Johansson), která byla z vyšších míst pověřena úkolem napravit nepříliš příznivý názor veřejnosti na celou vesmírnou agenturu. Následně prezident Spojených států usoudí, že je celá mise příliš důležitá na to, aby bylo možné připustit její potenciální selhání. Jonesová tedy dostane za úkol nachystat jako „záložní řešení přistání“ samozřejmě fingované. A odpočet běží…

“Je to malý krok pro člověka, ale velký pro lidstvo.”
První muž na Měsíci Neil Armstrong, 20. července 1969.

Vezmi mě na měsíc (foto: Columbia)

Film Vezmi mě na Měsíc, který se dříve jmenoval Project Artemis, má na kontě režisér filmu Já, Simon Greg Berlanti. Původně měl film režírovat Jason Bateman, ale ten kvůli tvůrčím neshodám od projektu odstoupil. Hlavní mužskou roli si měl střihnout Chris Evans, ale skočil mu do toho jiný projekt.

Do českých kin snímek 11. července uvede Falcon.

-red-
foto/video: © Falcon, Columbia, Apple Films 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast