Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Nové trailery | THOR: TEMNÝ SVĚT, FREE BIRDS a OGGY a ŠKODÍCI

Očekávané pokračování příběhů o asgardském bohu hromu THOR: TEMNÝ SVĚT má nový, plnohodnotný trailer, animák FREE BIRDS vypráví o dvojici krocanů, kteří cestují v čase zpět do doby, kdy se poprvé slavil Den díkuvzdání. OGGY A ŠKODÍCI je filmové zpracování populárního animovaného seriálu pro děti. Podívejte se na nové trailery v HD, s českými titulky nebo dabingem.

THOR: TEMNÝ SVĚT (USA, 2013)
v kinech od 7. listopadu 2013

V další velkolepé marvelovské adaptaci navazující na události filmu Avengers usiluje asgardský bůh hromu Thor o mír v celém vesmíru.

FREE BIRDS (USA, 2013)
v kinech od 31. listopadu 2013

Dvojice krocanů Reggie a Brock (Owen Wilson, Woody Harrelson) cestují v čase zpět do doby, kdy se poprvé slavil Den díkuvzdání. Chtějí tento zvyk změnit, aby zachránili budoucí generace před faktem, že jsou sváteční pochoutkou.

OGGY A ŠKODÍCI (FRANCIE, 2013)
v kinech od 19. září 2013

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému…

 

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast