Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

UŽ JSTE VIDĚLI NOVÝ TRAILER DEADPOOL & WOLVERINE? Pokud vám unikl, pusťte si ho tady.

Začalo natáčení Vieweghovy Vybíjené, hraje v ní i Krainová

Nejadaptovanější současný český spisovatel Michal Viewegh je autorem předlohy k filmu Vybíjená. Scénář napsal Miroslav Oščatka (Příběh kmotra). Film začal natáčet režisér Petr Nikolaev v pondělí 18. srpna. V úloze tří kamarádů se objevuje úspěšné trio z kultovního televizního seriálu Partička – Michal Suchánek, Richard Genzer a Ondřej Sokol. K filmu se po letech vrací i modelka Simona Krainová. Další modelkou na plátně bude Linda Bartošová, která hraje Krainové mladší verzi.

Kniha i právě natáčený film  jsou groteskou o přátelství, osudových láskách, kráse a ošklivosti, alkoholu a hledání lidského štěstí. V několika časových rovinách vypráví příběh spolužáků, kteří spolu prožívají různé životní etapy.

Vybíjená - Vaculík, Krainová, Nikolaev, Bartošová

Vybíjená – Vaculík, Krainová, Nikolaev, Bartošová

„Jsem z toho strašně nadšená hlavně proto, že se setkám po dvaceti letech s Lukášem Vaculíkem. Už  jsem ani nepočítala s tím, že se k filmu někdy vrátím. O to jsem raději, že jsem  tuto nabídku dostala, protože si myslím, že je tu skvělý tým lidí, tým herců a já to beru jako výzvu. Doufám jen, že nezklamu – režiséra, který je skvělý, tak i lidi, s kterými budu pracovat, a taky že nezklamu diváky, protože to není úplně malá role a to znamená obrovskou zodpovědnost.  A je to především hezký příběh. Takže se budu snažit  Evu ztvárnit tak, aby byla podle představ pana režiséra a budu se snažit odvést  práci kvalitně.  Beru to jako hozenou rukavici, novou příležitost, výzvu, která se neodmítá,“ říká Simona Krainová, která se zmíněným Lukášem Vaculíkem natočila populární film Kamarád do deště II.

Lukáš Vaculík si ve Vybíjené zahraje profesora, který Evě významným způsobem vstoupí do života. Glosátorku života Hujerovou vytvoří Simona Babčáková.

připravil: MS, totalfilm.cz
zdroj: Uljana Donátová

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast