Cinema City zrekonstruovalo multiplex Velký Špalíček v Brně (soutěž o lístky v celé síti)

Největší řetězec multikin v České republice Cinema City v Brně otevírá  kompletně zrekonstruovaný multiplex Velký Špalíček. Od listopadu si díky investici ve výši tři čtvrtě milionu EUR budou moci brněnští návštěvníci Velkého Špalíčku vychutnat filmové novinky ve zbrusu novém kabátu. Slavnostní znovuotevření proběhne ve čtvrtek 30. října.

Nově zrekonstruovaný multiplex Velký Špalíček

Nově zrekonstruovaný multiplex Velký Špalíček

Kromě nových technologií, většího výběru služeb a pohodlí se hosté mohou těšit také na instalaci voskových figurín z Muzea Grévin a pískových soch, díky kterým se doslova dotknou velikánů české i světové kinematografie.

Soutěž o vstupenky do sítě Cinema City

Při této příležitosti se společnost Cinema City čtenářům Totalfilmu rozhodla věnovat vstupenky do celé sítě svých multikin. Čtyři šťastlivci budou moci i s doprovodem vyrazit “zkontrolovat” rekonstrukci Velkého Špalíčku, nebo pokud nejsou z Brna – zajít do nejbližšího multiplexu Cinema City.
Který multiplex vznikl v České republice jako první? – CINEMA CITY GALAXIE (dříve Multikino Galaxie) – 1996

Výherci vstupenek do sítě Cinema City:
Pavla Tánská
Martin Kramský
Pavol Král
Jitka Bockstefelová

GRATULUJEME!

Soutěž probíhá od 27. 10. do 31. 10. 2014 (podrobné podmínky na konci článku)

Jeden z nových sálů - Cinema City - Velký špalíček

Jeden z nových sálů – Cinema City – Velký špalíček

PrintNejvětší česká společnost Cinema City s třinácti multikiny, které disponují 111 sály v Praze, Brně, Liberci, Pardubicích, Plzni, Ústí nad Labem a Ostravě a dohodou s IMAX o výhradním provozování, se aktuálně bude zaměřovat především na renovaci již fungujících provozoven. „Renovujeme vše, co vnímá náš zákazník. Tedy interiéry sálů včetně nových sedaček, kompletní technické vybavení, lobby od podlah až po osvětlení, toalety, přesouváme pokladnu, zvětšujeme bar s občerstvením, digitalizuje se interiér foyer a spoustu dalšího,“ uvedl Robert Švec, marketingový manažer Cinema City. „Zároveň chceme každé multikino ozvláštnit, a proto jsme se v Brně rozhodli formou workshopu vybudovat filmové postavy z písku společně s brněnskými dětmi. Sami jsme zvědaví, co konkrétně za postavy s dětmi vysocháme. Velké díky také patří Muzeu Grévin, které nám na slavnostní znovuotevření zapůjčilo některé ze svých voskových figurín,“ dodává.

Voskoví George Clooney a Anna Geislerová

Voskoví George Clooney a Anna Geislerová

Celková hodnota investice do obnovení multikina dosahuje výše 750 tisíc EUR. Velký špalíček se tak od listopadu zařadí do TOP 5 nejmodernějších kin v České republice. Cinema City se tak do budoucna bude soustředit nejen na rekonstrukce již stávajících kin, ale hodlá také otevírat nové pobočky.

MS, totalfilm.cz
zdroj: Cinema City

Soutěž pořádá Totalfilm.cz, dodavatelem cen je Cinema City ČR
Pravidla soutěže Cinema City
číslo soutěže: 26-2014
Ceny do soutěže věnovala společnost Cinema City.
Soutěž probíhá od 27. října do 31. října 2014 včetně.
Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu zprávy: Cinema City.
Výherce oznámíme zde, na našich sociálních sítích a bude vyrozuměn emailem či telefonicky neprodleně po ukončení soutěže.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz