Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

John Carter – největší propadák bude pokračovat

Studio Disney si od tohoto filmu slibovalo hodně. Očekávání se nenaplnila a John Carter vešel do filmové historie jako jeden z největších propadáků. Naštěstí si na sebe alespoň vydělal. Ale velmi chabě. Stál 250 milionů dolarů a tržby činily o pouhých 30 milionů víc. Přesto se John Carter s vysokou pravděpodobností vrátí na plátna kin.

Práva na původní romány totiž má v rukou opět Edgar Rice Burroughs, Inc. Společnost bude hledat nového partnera, rozumějme jiné velké studio, které bude chtít do novel slavného spisovatele opět investovat. Jestli se to podaří, je otázka. Protože značka John Carter tímto meganeúspěchem ztrpěla značné šrámy.

Recenze John Carter: Mezi dvěma světy
John Carter je největším propadákem historie

Určitě se nevrátí hlavní představitel Taylor Kitsch a režisér Andrew Stanton. Oba na sobě nesou cejch velké Disney ostudy a těžko by se jeden z nich chtěl do stejného vlaku vrátit. Musí tedy proběhnout celkový reboot.
Dosud byl největším propadákem film OSTROV HRDLOŘEZŮ (1995), který při přepočtu na dnešní měnu prodělal asi 150 milionů dolarů a jeho produkční společnost vzápětí zkrachovala.

AC, totalfilm.cz

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast