Rezistence vrací do kin Tris a Čtyřku – soutěž s filmem

Pokračování filmové série Divergence s názvem Rezistence je po úspěchu prvního dílu o poznání velkolepější a výpravnější, nepostrádá velkou dávku akce a triků. Vedle 2D verze v originálním znění bude v kinech i ve 3D formátu s českým dabingem, ve 4DX a v IMAX 3D. Hlavní hrdinka Tris v podání Shailene Woodley pokračuje v boji s nelítostným systémem i se svými vlastními démony. Idylická společnost žijící v symbióze různých frakcí je nyní na pokraji války, osudy všech nabírají rychlý spád a každá volba má své následky…

Shailene Woodley ve filmu Rezistence

Shailene Woodley ve filmu Rezistence

Hlavní představitelka Shailene Woodley prožila skvělý rok a směřují k hvězdné budoucnosti. Stala se největší hvězdou a nejvyhledávanější osobou na serveru Imdb.com, kde sesadila vládkyni Jennifer Lawrence. Získala za Divergenci cenu MTV nebo Teen Choice Award, společně s Theo Jamesem pak i People´s Choice Award.  Uznání a ocenění ji vynesl i romantický film Hvězdy nám nepřály. CinemaCon ji vyhlásil jako Ženskou hvězdu zítřka.

Hvězdný status získal díky výkonu ve filmu Whiplash i Miles Teller a Rezistence se může pochlubit i výraznou posilou z řad zavedených hvězd. Chladnou a nelítostnou Kate Winslet doplnila do pokračování Naomi Watts. Na barikádách vzrůstajícího konfliktu budou stát proti sobě. Naomi Watts se představí v roli Evelyn – vůdkyně outsiderů, kteří nepatří do žádné z frakcí a žijí jako zbídačení „podlidé“ v rozbořené části Chicaga.

Soutěž o DVD Divergence, trička a termohrnky s logem filmu
soutez-rezistence-bontonfilm

Soutěž pořádá Totalfilm.cz
Pravidla soutěže Rezistence
číslo soutěže: 47-9-2015
Dodavatelem cen je Bontonfilm, a.s.
Bontonfilm logo
Soutěž probíhá od 18. března do 22. března 2015 – 23:59. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu zprávy: RezistenceSoutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz
Výherce oznámíme zde, na našich sociálních sítích a bude vyrozuměn emailem či telefonicky neprodleně po ukončení soutěže.

Rezistence - vizual