Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Avengers: Age of Ultron – soutěž o lístky na slavnostní premiéru

Už ve čtvrtek to vypukne. Všichni Avengers se spojí. A opět kvůli záchraně lidstva, které chce vyhladit obávaný Ultron. Ten se vymkl kotrole Tonyho Starka a stal se pro naši partičku těžkým soupeřem. Tváří v tvář světové zkáze jsou Avengers nuceni Ultronovi zabránit v naplnění jeho strašlivých plánů, navázat nejistá spojenectví a vydat se na velkolepé dobrodružství plného pozoruhodné akce ve všech koutech světa.
Spolu s distribuční společností Falcon pro vás máme exkluzivní vstupenky na českou slavnostní premiéru letošního marvelovského hitu číslo jedna. Stačí odpovědět na pár soutěžních otázek a držet si palce.

Avengers Age of Ultron plachta

Soutěž o vstupenky na slavnostní premiéru Avengers: Age of Ultron

Koná se ve středu 29. dubna v 19.15 v Cinestar Anděl Praha.
Prosíme, aby soutěžili pouze ti čtenáři, kteří jsou si jisti svou účastí, aby neblokovali své místo dalším. V případě výhry Vám bude na mail doručena elektronická vstupenka pro dvě osoby, kterou si vytisknete a vezmete s sebou do kina. Soutěž končí 28. 4. 2015 ve 23:59. Následně budou výherci kontaktováni emailem a smskou.
[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’text‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Telefon pro rychlý kontakt‘ type=’text‘ required=’1’/][contact-field label=’Ve kterém roce se konala premiéra prvního filmu Avengers?‘ type=’text‘ required=’1’/][contact-field label=’Jak se jmenuje přítelkyně Tonyho Starka?‘ type=’text‘ required=’1’/][contact-field label=’Jak se jmenuje přítelkyně Thora?‘ type=’text‘ required=’1’/][/contact-form]

Děkujeme společnosti Falcon, a. s., distributorovi filmu
falcon-38-logo_1356004558

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast