Soutěž s Ant-Manem

Nejmenší superhrdina Ant-Man má před sebou první startovací víkend v kinech. Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. Spolu s distribuční společností Falcon pro vás máme víkendovou soutěž o 5×2 vstupenky do multiplexů Cinestar a 5 sluchátek Ant-Man.

Ant-Man (foto: Falcon)

Ant-Man (foto: Falcon)

Představitel Ant-Mana Paul Rudd se také domnívá, že film diváky překvapí hned v několika ohledech. „Jednou ze zvláštních věcí, které se mi na tomhle filmu líbí, je to, že ho nelze snadno zařadit do nějaké konkrétní škatulky. Není to vyslovená komedie, není to ani vysloveně akční snímek, ale obojího si v něm bohatě užijete,“ domnívá se herec. „Postavy taktéž řeší podle mého názoru velice povědomé a běžné problémy. Jeho příběh je poměrně dojemný. Myslím, že diváky jeho postavy skutečně velice osloví. Kromě toho v něm máme možnost spatřit úžasné akční scény, a to jak ve skutečném světě, tak v makrosvětě, které diváci dosud neviděli. Je to velice vzrušující, pozoruhodný a ojedinělý film.“

Recenze zde

Soutěž o vstupenky do kina a sluchátka Ant-Man

Ant-Man-soutez

Soutěž skončila. Správná odpověď: Strážci Galaxie
Výherci:
Tereza Janstová, Beroun
Karel Stárek, Pardubice-Závodí
Jan Klásek, Praha 4
Nikoleta Nováková, Praha
Jan Kasta, Brno

Ceny do soutěže věnovala distribuční společnost Falcon, a.s.
falcon-38-logo_1356004558

Soutěž probíhá od 17. července do 19. července 2015 – 23:59. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu Ant-Man.