Soutěž o DVD a dárky k filmu Terminátor: Genisys

Užívejme si. Toho neustále krátícího se času, kdy můžeme vidět jednu z největších akčních legend, Arnolda Schwarzeneggera pobíhat po stříbrném plátně. Nyní také na Blu-ray 3D, Blu-ray a DVD od společnosti Magic Box. Společně jsme pro vás připravili soutěž o 2x DVD s filmem Terminátor: Genisys, 2x hrnek k filmu a 2x triko.

Velitel hnutí odporu John Connor (Jason Clarke) posílá vojína Kylea Reese zpět do roku 1984, aby zachránil jeho matku, Sáru Connorovou. Ukáže se ale, že nečekané události změnily minulost, a je tak ohrožena budoucnost celého lidstva. Reese (Jai Courtney, série Divergence) se musí spojit se Sárou (Emilia Clarke, Hra o trůny) a jejím ochráncem (Arnold Schwarzenegger), aby zachránili svět a zabránili dalšímu vývoji terminátorů. Vychází na Blu-ray 3D, Blu-ray a DVD.

Soutěž Terminátor: Genisys

soutez-terminator-genisys

Soutěž probíhá od 20. listopadu do 26. listopadu 2015, včetně. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu Terminátor.
Ceny do soutěže věnovala společnost Magic Box

magic-box-logo.small

terminator-genisys-dvd-bd-bd3d