Prime Time Kino – soutěž o vstupenky na seriál Vinyl

O projektu Prime Time Kino už od nás asi víte. Nyní máte možnost vyhrát 3×2 vstupenky na páteční projekci seriálu Vinyl v pražském Bio Oko. Projekt Prime Time Kino bude nabízet předpremiéry očekávaných seriálů na velkém plátně. Vinyl od HBO tento projekt otevírá a vy můžete být u toho.

primetimeV posledních letech se ale nečekaně přestěhovaly do sféry “vysoké kultury” a postupně se do nich stěhují celé žánry, jež opouštějí tradiční kina. Steven Soderbergh, Martin Scorsese, Jane Campionová, Todd Haynes nebo David Fincher… Do televizí se přesouvá čím dál větší počet těch nejtalentovanějších světových filmařů, kteří chtějí dělat komplikovanější a ambicióznější filmové projekty, na které v multiplexech nějak už nezbyl prostor. Ale přestože někteří z nejzajímavějších filmových scenáristů a režisérů současnosti tvoří v televizních produkcích, pořád točí prostě a jednoduše skvělé a velké filmy.

Soutěž o vstupenky na Prime Time Kino – 12. 2. Bio Oko

Soutěžit můžete do 11. 2. – 12:00

Vinyl (foto HBO)

Vinyl (foto HBO)

Proč si tedy přece jen jejich nejnovější kusy nevychutnat na plátně a se zvukem v plné palbě? Navíc dřív, než to vůbec v televizi nebo online bude? Pojďme si vychutnat pilotní díly těch nejambicióznějších sérií v předpremiéře několik dnů před jejich uvedením v televizi v plné síle na filmovém plátně. A pojďme se v kině podívat na celé minisérie, jež nejsou ve skutečnosti ničím jiným, než rozsáhlejším filmem. Prime Time Kino je tu právě od toho.