Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Hunger Games soutěž – na videu už je kompletní sága

Několikaletá filmová sága Hunger Games je u konce. Před pár dny vyšel poslední díl na na Blu-ray 3D, Blu-ray a DVD. Zároveň vyšla kompletní kolekce všech filmů na DVD a BD. Spolu s distribuční společností Magic Box jsme pro vás připravili soutěž o Hunger Games: Síla vzdoru II. na DVD, knihu s předlohou a audioknihu se všemi díly ságy.

V poslední kapitole nejde jen o přežití, ale bojuje se o budoucnost obyvatel celého Panemu. Konečné zúčtování s nenáviděným prezidentem Snowem (Donald Sutherland) se blíží. Reprodrozd Katniss (Jennifer Lawrence) spolu se skupinou nejbližších přátel, včetně Gala (Liam Hemsworth), Finnicka (Sam Claflin) a Peety (Josh Hutcherson), povede rebely v jejich boji za svobodou. Jednotka z 13. kraje se vydává na misi, jejímž cílem je zničit prezidenta a skoncovat s jeho tyranií. Na Katniss však tentokrát čeká mnohem nebezpečnější nepřítel, než s jakým se dosud setkala v aréně Hladových her.

Soutěž o balíček Hunger Games: Síla vzdoru II.
hunger-games-sila-vzdoru-soutez

Kolik knižních předloh adaptovali autoři filmových zpracování Hunger Games?
Správná odpověď: 3

Výherci:
Marcela Kostková, Plzeň
Jan Chvála, Brno
Jan Halama

Soutěž trvá od 3. 4. do 10. 4. 2016 včetně. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu “Hunger Games”.

Děkujeme distribuční společnosti Magic Box.

hunger-games-sila-vzdoru-komplet

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast