Magic Box začne vydávat Ultra HD Blu-ray™, první vyjdou v červnu

Společně s uvedením Ultra HD Blu-ray™ přehrávačů na trh na začátku roku 2016,  začne WBHE nabízet první  tituly ve formátu Ultra HD Blu-ray s vysokým dynamickým obsahem, který nabídne zákazníkům ostřejší, jasnější a barevnější zážitek, než kdy dříve. Warner Bros. Ultra HD Blu-ray disky budou obsahovat rozlišení 4K, vysoký dynamický obsah pro zlepšení živosti obrazu a barevného kontrastu, širší nabídku a hladší přechod dostupných barev a dokonalý prostorový zvuk u vybraných titulů. Filmy budou vždy v kombo provedení (Ultra HD disk + Blu-ray disk (tedy dva disky, stejně jako u Blu-ray 3D). Obal bude v české lokalizaci.

ULTRA HD-MAGICBOX

První uvedené tituly v tomto formátu budou postupně vycházet od 1.6. a to například Creed, V srdci moře, Batman V Superman, Muž z oceli a LEGO® příběh.  Následovat budou vybrané novinky uvedené do kino distribuce, které budou v tomto formátu dostupné v den uvedení titulů na klasických DVD a Blu-ray nosičích a také již dříve vydané katalogové tituly.

“Jsme nadšení z této nové technologie, která nám umožňuje poskytnou divákům nejlepší zážitek z filmů, díky křišťálově čistému obrazu a intenzivnímu zvuku v pohodlí domova,” říká Ron Sanders, prezident světové video distribuce Warner Bros. “Ultra HD Blu-ray s HDR je další vzrušující zlepšení na poli video distribuce. S očekáváným nástupem Ultra HD televizí v následujících letech, budou naše Ultra HD Blu-ray produkty nabízet možnost plného využití těchto nových technologií a domácího sledování filmů. Warner Bros. je plně odhodláno vydávat širokou nabídku Ultra HD Blu-ray titulů, a to včetně novinek i starších filmů.“

zdroj: Magic Box
-red-