Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Soutěž s filmem Pád Londýna (DVD a vouchery na Paintball)

Do kin ve čtvrtek dorazil akčňák Pád Londýna. Volné pokračování Pádu Bílého domu opět vévodí Gerard Butler a Aaron Eckhart. Drtivé útoky v britském hlavním městě mají na svědomí teroristé, kteří stojí o amerického prezidenta. Jeho strážce tomu ale musí za každou cenu zabránit.

Na pohřeb britského premiéra se sjedou lídři celého západního světa a díky bezpečnostním manévrům by Londýn v tu chvíli měl být tím nejbezpečnějším místem na zemi. Místo toho se ale stane smrtící pastí. Překvapivé a drtivé útoky za sebou zanechají světové vůdce v pozicích mrtvol, výbuchy šíří zkázu a monumenty anglické metropole jsou v plamenech. Londýn a západní svět se během chvíle ocitnou na kolenou.

Spolu distribuční společností Bontonfilm jsme pro vás připravili soutěž o DVDčka s Pádem Bílého domu a vouchery na paintball.

pád-londyna-soutez

Otázka:Na tricích Pádu Londýna pracovalo i české studio UPP. Na kterém filmu s Gerardem Butlerem toto studio ještě pracovalo?
správná odpověď: Bohové Egypta
Výherci:
Karel Horák, Praha 3
Martina Stašová, Litoměřice
Vilém Novotný, Teplice
Jan Halama, Praha 6
Petr Král, Praha 6

Soutěž trvá od 8. 4. do 14. 4. 2016 včetně. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu “Pád Londýna”.

Děkujeme distribuční společnosti Bontonfilm.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast