Vychází Creed s oceněným výkonem Sylvestera Stalloneho (soutěž o DVD a BD)

S filmem Creed se pojí letošní velké vítězství Sylvestera Stalloneho. Za svůj výkon v tomto filmu získal Zlatý glóbus a byl nominován na Oscara. Oscarovou šanci neproměnil, ale už samotná nominace hodně vypovídá o mimořádném výkonu, který ve filmu Stallone podal. Film právě vyšel na DVD a Blu-ray. Oba nosiče můžete vyhrát v naší soutěži.

Volné pokračování Rockyho vypráví o synovi Apolla Creeda Adonisovi (Michael B. Jordan). Ten svůj původ nezapře a box má v krvi, takže ho to stále tahá do Philadelphie, města, kde se odehrál legendární souboj Apollo Creed vs. Rocky Balboa. Adonis Rockyho vyhledá a požádá ho, aby se stal jeho trenérem. Rocky zpočátku odmítá, protože ring je pro něho už jen minulost, ale postupně v Adonisovi objevuje sílu a odhodlání jeho otce Apolla, bývalého rivala a blízkého přítele. A tak nakonec souhlasí, že se mladého boxera ujme, i když sám bojuje s o mnoho nebezpečnějším soupeřem.

Creed-dvd-bd

Soutěž o 3DVD a 3 Blu-ray s filmem Creed

Soutěž trvá od 15. 5. do 24. 5. 2016 včetně. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu “Creed”.

Děkujeme distribuční společnosti Magic Box.
magic-box-logo.small