Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Než jsem tě poznala – připravte si kapesníčky! (soutěž)

Herci z Hry o trůny a Hunger Games. Samo o sobě jen tohle je velmi přitažlivá kombinace. Emilia Clarke a Sam Claflin přicházejí v adaptaci světoznámého bestselleru Jo Jo Moyesové Než jsem tě poznala, aby vás dojali až k slzám. A dle všech zveřejněných trailerů to vůbec nebude těžké. Než vyrazíte s partnerkou či partnerem do kina, můžete si s námi zasoutěžit o originální dárky k filmu.

Loiusa je spokojená se svým obyčejným životem na hranici malého města, který by za nic nevyměnila. Po uzavření bistra, nebere její život nový směr. Will svůj život miluje a užívá si ho naplno, ale jedna malá nepozornost mu změnila život úplně naruby. Jen těžko si lze představit více nesourodou dvojici než náladového a depresivního Willa a jeho novou optimistickou
a upovídanou ošetřovatelku Louisu. Příběh o dvou lidech, kteří nemají nic společného, dokud jim láska k nohám nepoloží celý svět. S ním však i otázku, jak vysokou cenu je člověk ochoten zaplatit za štěstí toho, koho miluje.

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Film má premiéru ve čtvrtek 30. června[/pullquote]

Soutěž s filmem o punčochy z filmu, knižní předlohu a lístky do kina

nez-jsem-te-poznala-soutez

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Jak se jmenuje postava, kterou hraje Emilia Clarke v seriálu Hra o trůny‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Sansa Stark,Daenerys Targaryen,Cersei Lannister’/][/contact-form]

Soutěž trvá od 28. 6. do 7. 7. 2016 včetně. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu “Než jsem tě poznala”.

Děkujeme distribuční společnosti Forum Film, nakladatelství Ikar a síti multikin Cinestar

loga-nez-jsem-te-soutez

 

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast