Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Akční řežba Hardcore Henry je na videu (soutěž o DVD)

Velmi originální akční film Hardcore Henry právě vychází na DVD a BD od Bontonfilmu. Film je celý natočený očima hlavního hrdiny. Máte tedy celou dobu dojem, že hrajete počítačovou hru. Je to velmi netypický zážitek, na který si ale hodně rychle zvyknete. Soutěžit s námi můžete o 3 DVD s filmem a 3 originální komiksy k filmu Hardcore Akan, které jsou jakýmsi prequelem, protože mapují příběh hlavního padoucha filmu. 

Divák má opravdu pocit, že je v kůži hlavního hrdiny. A kupodivu k tomu ani nepotřebuje 3D nebo 4DX technologii. Režisér Ilja Najšuller se svým týmem tenhle přelomový akčňák natočili tak, že redefinovali divácký zážitek na úplně jiný level. Ne snad vyšší, ale prostě jiný.

Henry se jednoho dne ocitne v laboratoři, kde ho k životu probouzí  nádherná žena – vědkyně. Oznámí mu, že je jeho manželka, namontuje mu robotickou nohu a ruku, o které přišel při nehodě a… V tom do místnosti vtrhne neznámý šílenec, unáší mu ženu a Henry vůbec netuší, co se děje. Takže vzhůru do akce! Zachránit milovanou krasavici, dozvědět se kdo je ten únosce a co chce. Ovládnout svět? Dobře. A kdo je Jimmy? Ten bláznivej chlápek, který pořád umírá a zase se znovu objevuje? Zní to docela zmateně? Také to zmatené je, ale věřte, že to nakonec do sebe docela slušně zapadá…

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Recenze | Hardcore Henry je prostě boží![/pullquote]

Nutno dodat, že film pomáhali režisérovi financovat fanoušci pomocí crowdfundingové kampaně. Po prvních projekcích se Hollywood mohl přetrhnout, kdo film získá do své distribuční stáje. To už o něčem svědčí.

Soutěž o 3 balíčky s DVD a komiksem Hardcore Henry

soutez-hardcore-henry

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Co je to Crowdfunding?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Adaptace počítačové hry,Financování fanoušky,Scéna s komparsem’/][/contact-form]

Soutěž probíhá od 18. 9. do 27. 9. 2016 včetně. V případě, že chcete použít soutěžní email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte do předmětu mailu uvést „Hardcore Henry“.
Děkujeme společnosti Bontonfilm za poskytnutí cen.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast