Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: AKREDITACE A BALÍČKY VSTUPŮ NA VÍKEND JSOU VYPRODÁNY. NA DOPROVODNÝ PROGRAM SE ALE DOSTANETE.

Soutěžíme s Doctorem Strangem (knihy o Marvelu a vstupenky)

Od čtvrtka se v kinech mezi dimenzemi prohání Doctor Strange v podání Benedicta Cumberbatche. Na film v naší recenzi pějeme ódy a tak nás těší, že vám spolu s distributorem, společností Falcon, můžeme nabídnout i zajímavou soutěž. Hrajeme nejen o vstupenky na 2D a 3D představení Doctora Strange, ale tři z vás mhou vyhrát i knihu o historii a zákulisí komiksové společnosti Marvel.

Doctor Strange (foto: Falcon)

Doctor Strange (foto: Falcon)

Komiksy Doctor Strange byly odvážné, bizarní, halucinogenní a fantastické – ale současně braly mystická témata jako něco zcela reálného,“ říká režisér Scott Derrickson. „A já se domnívám, že reálná jsou. Myslím, že vesmír je neuvěřitelně podivný a záhadný, takže mít možnost využít prostředků vysokorozpočtových filmů k tomu, abych se pokusil prozkoumat právě tyhle podivnosti a mohl divákům předložit svou vizi jiných dimenzí bylo pro mne tím nejlákavějším, co jsem si dokázal představit.“

O natáčení v Nepálu mluví v následujícím videu Benedict Cumberbatch a prozrazuje i další zajímavé věci, třeba jaké to bylo, natáčet náročné markírování chirurgických zákroků.

Podívat se krom traileru můžete v našem playlistu i na dvě exkluzivní ukázky a další speciální videa. Během víkendu se v playlistu navíc objeví i záběry z natáčení.

Teď už ale pojďme soutěžit. Doctor Strange odjede na známé místo v Nepálu, kde se potká s „Prastarou“ v podání Tildy Swinton. Jak se postava této herečky jmenuje v originále?
[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Jak se postava %26quot;Prastaré%26quot; jmenuje v originále?‘ type=’text‘ required=’1’/][/contact-form]

Vyhrát můžete lístky do multiplexu CineStar a knihy o Marvelu z nakladatelství Paseka.

doctor-strange-soutez-ceny

Soutěž probíhá od 28. 10. do 4. 11. 2016 včetně. V případě, že chcete použít soutěžní email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte do předmětu mailu uvést „Doctor Strange“.
Děkujeme společnosti Falcon za poskytnutí cen.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast