Soutěžíme s Doctorem Strangem (knihy o Marvelu a vstupenky)

Od čtvrtka se v kinech mezi dimenzemi prohání Doctor Strange v podání Benedicta Cumberbatche. Na film v naší recenzi pějeme ódy a tak nás těší, že vám spolu s distributorem, společností Falcon, můžeme nabídnout i zajímavou soutěž. Hrajeme nejen o vstupenky na 2D a 3D představení Doctora Strange, ale tři z vás mhou vyhrát i knihu o historii a zákulisí komiksové společnosti Marvel.

Doctor Strange (foto: Falcon)

Doctor Strange (foto: Falcon)

Komiksy Doctor Strange byly odvážné, bizarní, halucinogenní a fantastické – ale současně braly mystická témata jako něco zcela reálného,“ říká režisér Scott Derrickson. „A já se domnívám, že reálná jsou. Myslím, že vesmír je neuvěřitelně podivný a záhadný, takže mít možnost využít prostředků vysokorozpočtových filmů k tomu, abych se pokusil prozkoumat právě tyhle podivnosti a mohl divákům předložit svou vizi jiných dimenzí bylo pro mne tím nejlákavějším, co jsem si dokázal představit.“

O natáčení v Nepálu mluví v následujícím videu Benedict Cumberbatch a prozrazuje i další zajímavé věci, třeba jaké to bylo, natáčet náročné markírování chirurgických zákroků.

Podívat se krom traileru můžete v našem playlistu i na dvě exkluzivní ukázky a další speciální videa. Během víkendu se v playlistu navíc objeví i záběry z natáčení.

Teď už ale pojďme soutěžit. Doctor Strange odjede na známé místo v Nepálu, kde se potká s “Prastarou” v podání Tildy Swinton. Jak se postava této herečky jmenuje v originále?

Vyhrát můžete lístky do multiplexu CineStar a knihy o Marvelu z nakladatelství Paseka.

doctor-strange-soutez-ceny

Soutěž probíhá od 28. 10. do 4. 11. 2016 včetně. V případě, že chcete použít soutěžní email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte do předmětu mailu uvést „Doctor Strange“.
Děkujeme společnosti Falcon za poskytnutí cen.