Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Logana v černobílé uvidí v kinech jen pár lidí – chcete taky? (soutěž)

Výborně hodnocená rozlučka Wolverina Logan vychází na DVD a Blu-ray a ke svému vydání na nosičích dostal stylovou černobílou verzi. Logan noir. Ta je k dostání pouze ve speciálním Blu-ray balení DigiBook, kde ji doprovodí i knížka černobílých fotografií z filmu. Noir verzi ale najdete i v balení Steelbook. V úterý 25. července večer ovšem proběhne zcela výjimečná a ojedinělá projekce černobílé podoby Logana v kině na velkém plátně. Dost možná jedna jediná. Poslední osudová kapitola Logana bude ještě syrovější. Bude noir. Vstupenky na projekci Logan noir se nedají koupit. Dají se pouze získat. Od nás. Deset z vás bude mít možnost účastnit se mimořádné projekce tohoto filmu.

“Během natáčení jsem udělal pár černobílých fotografií a zjistili jsme, jak špinavá a drsná atmosféra filmu je na nich ještě intenzívnější,” vypráví režisér James MangoldTen westernový a noir pocit byl najendou v černobílé barvě téměř hmatatelný. Během práce ve střižně jsme pak pár fotek zveřejnili a měly skvělé ohlasy. Hodně lidí najednou toužilo vidět celý film jako černobílý. Sny se někdy plní.”

Hugh Jackman poprvé propůjčil svou elektrizující energii mutantovi známému jako Wolverine už v roce 2000 v původním filmu režiséra Bryana Singera X-Men, který byl prvním moderním komiksovým trhákem. Od té doby se uznávaný australský herec vtělil do nejznámějšího mutanta na světě na filmovém plátně ještě rekordně desetkrát.

čtěte také | Recenze – Logan je Wolverinovo famózní finále

Soutěž o 5×2 vstupy na Logan Noir projekci

Projekce se koná v úterý 25. července ve 20:30 v Bio Oko v Praze. Když přijdete v černobílém, bude to opravdu cool! Prosíme o účast jen ty soutěžící, kteří si jsou jisti, že se večera mohou účastnit. Pokud vyhrajete a nedorazíte, v příštích soutěžích už vám nepovolíme účast. Díky za pochopení tohoto nezbytného opatření.

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Ve kterém roce se Hugh Jackman objevil v postavě Wolverina poprvé na filmovém plátně?‘ type=’text‘ required=’1’/][/contact-form]

Na DVD, BD, Steelbooku a Digibooku vydává Bontonfilm

Nechcete čekat a chcete sjet noir Logana už teď? [button-red url=“https://www.bonstella.cz/logan-wolverine-bd001584.html“ target=“_self“ position=“right“]Kup si Logana Noir hned[/button-red]

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast