Holky v novém videu filmu Bajkeři – pomáhala i Sáblíková

Komedie Bajkeři vstoupí už za měsíc do kin.  Na trochu nedobrovolném cyklovýletě v ní trojice hlavních hrdinů (Adam Mišík, Jan Komínek, Vojtěch Machuta) potká kvarteto dívek – rychlobruslařek na letním soustředění. Ve filmu je ztvárňují zpěvačka a nyní i herečka Celeste Buckingham, Šťěpánka Fingerhutová, kterou diváci znají ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, zpěvačka a tanečnice Esther Lubadika, která zaujala v jedné z řad soutěže Česko Slovensko má talent a Julie Šurková. Drsné tréninkové metody na nich zkouší jejich trenér Záhorský v podání Pavla Nečase. Podívejte se na nejnovější video s ukázkami z filmu.

Protože se ve filmu objeví rovněž tréninková prkna, které rychlobruslaři používají pro přípravu mimo led, bylo potřeba toto vybavení sehnat. Prý to byl pro produkci docela oříšek. Jedno si nakonec filmaři  půjčovali přímo od olympijské vítězky Martiny Sáblíkové, a zbylá tři prkna se podle něj pro potřeby filmu vyráběla.

Herečky na tréninkových prknech (foto: Falcon)

Bajkeři slibují být rozvernou letní komedií. Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi.  Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc, než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex.

Producentem filmu je Tomáš Vican, který stál za „vinařskými“ veselohrami Bobule, dramatem Lidice nebo televizním seriálem Vinaři.
Generálním partnerem filmu je Vican rodinné vinařství Mikulov.
Do kin film 19. října uvede společnost Falcon.

-red-
zdroj: U. Donátová
foto/video: Falcon, Tomáš Vican, Totalfilm © 2017