Kluci z Bajkerů se představují – letní komedie na kolech v kinech už v říjnu (video)

Adam Mišík, Jan Komínek a Vojta Machuta. To jsou představitelé klukovských rolí z nejnovější komedie scenáristy Petra Kolečka a režiséra Martina Koppa. Nevlastní bratři Jakub (Jan Komínek) a David (Adam Mišík) společně s kamarádem Sašou (Vojtěch Machuta) tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů se vydávají na cyklovýlet pod vedením Davidovy macechy (Hana Vagnerová). Srážka s realitou je v mnohém šokující, vtipná i náročná. Podívejte se na video z natáčení i čerstvý trailer.

V komedii dále uvidíme i Celeste Buckingham, Pavla Nečase, Tomáše Matonohu, Vandu Hybnerovou, Václava Postráneckého, Michala Suchánka, Štěpánku Fingerhutovou, Esther Lubadiku, Julii Šurkovou a další.
Film doprovází i dvě nové písničky, ONE LIFE, kterou už možná budete znát z rádií nebo hudebních televizí a předělávku klasiky Variace na renesanční téma

Producentem filmu je Tomáš Vican, který stál za „vinařskými“ veselohrami Bobule, dramatem Lidice nebo televizním seriálem Vinaři. Distributorem je společnost Falcon.
Do kin film vejde 19. října.

-red-
foto/video: Falcon, Tomáš Vican, Totalfilm © 2017