Trailer Bajkerů je venku – letní pohodu si připomeneme v půlce října (video)

Už 19. října bude mít premiéru nový film režiséra Martina Koppa podle scénáře Petra Kolečka. Letní komedie Bajkeři dnes efektně v deštivý a neletní den představila trailer a plakát. V hlavních rolích uvidíme Hanu Vagnerovou, Adama Mišíka, Celeste Buckingham, Jana Komínka, Vojtěcha Machutu, Pavla Nečase, Tomáše Matonohu, Vandu Hybnerovou, Václava Postráneckého, Michala Suchánka, Štěpánku Fingerhutovou, Esther Lubadiku, Julii Šurkovou a další. Podívejte se na čerstvý trailer.

Bajkeři slibují být rozvernou letní komedií. Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi.  Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život  znamená víc, než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex.

Bajkeři (foto: Falcon)

Scénář k Bajkerům napsal vyhledávaný autor Petr Kolečko (Okresní přebor, Čtvrtá hvězda, Masaryk). „Tím,  co rozhodlo, že  jsem na návrh napsat teenagerovskou komedii přistoupil, byl nápad, že to bude o klucích na sociálních sítích, kteří jsou  trochu odtažení od reality a kola jsou prostředek,  jak je dostat do reálného života.  To mě zaujalo, styk s tou youtubovou a twiterovo- facebookovou generací, která mě zajímá a zároveň je pro mě naprosto nepochopitelná,“ říká Petr Kolečko. „Je tady absence reálné komunikace, snad můžu prozradit, že tam máme kluka, který má asi sedmnáct přítelkyň na facebooku, ale vlastně v tom reálném životě není schopen říct skutečné holce souvislou větu a dokonce je pro něj nepřirozené na dívku  mluvit. A o tom ten film je, jak to s pomocí kol a krásné přírody v těch klucích zlomit.“

Film provázejí dvě písničky –  duet Adama a Vladimíra Mišíkových Variace na renesanční téma, písnička ONE LIFE v podání Adama Mišíka a Celeste Buckingham. Producentem filmu je Tomáš Vican, který stál za „vinařskými“ veselohrami Bobule, dramatem Lidice nebo televizním seriálem Vinaři.
Do kin uvede distribuční společnost Falcon.

-red-
zdroj: U. Donátová
foto/video: Falcon, Totalfilm, Tomáš Vican © 2017

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.