Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Bajkeři vjíždí do kin – soutěž o kvalitní vína od Vicana

Nová letní komedie Bajkeři právě vstupuje do kin. Od čtvrtka 19. října budete moci po boku Adama Mišíka, Jana Komínka či Celeste Buckingham vyrazit mimo město a zjistit, jaký je skutečný svět – svět mimo facebookový stream nebo instagram nebo blikající obrazovky mobilů. Krom jmenovaných hlavních hrdinů uvidíme ve filmu i Tomáše Matonohu, Vandu Hybnerovou, Hanu Vagnerovou, Michala Suchánka, Pavla Nečase, Štěpánku Fingerhutovou, Esther Lubadiku a další. Podívejte se na trailer, exkluzivní ukázku a soutěžte s námi o kvalitní vína od Rodinného vinařství Vican.

Scénář Bajkerů napsal jeden z nejvyhledávanějších současných autorů a držitel Českého lva za film Masaryk – Petr Kolečko, mimo jiné scenárista seriálu a filmu Okresní přebor, seriálů Marta a Věra, nebo Čtvrtá hvězda. S režisérem Martinem Koppem spolupracovali na divácky úspěšném seriálu Vinaři nebo kultovní sérii z prostředí nižších fotbalových soutěží Vyšehrad.

Bajkeři chtějí přinést do podzimních kinosálů slunce, letní pohodu, okouzlení láskou i kamarádství utužené ve chvíli, kdy je třeba se opřít do šlapek.

Producentem filmu je Tomáš Vican, který stál za „vinařskými“ veselohrami Bobule, dramatem Lidice nebo televizním seriálem Vinaři. A právě z jeho rodinného vinařství pochází „tekuté ceny“, o které můžete soutěžit. 6 z vás získá balíček se dvěma lahvemi vína od Rodinného vinařství Vican.

Soutěž o vína z Rodinného vinařství Vican

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kdo hraje v Bajkerech macechu Adama Mišíka?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Vanda Hybnerová,Hana Vagnerová,Veronika Freimanová’/][contact-field label=’Kde se převážně natáčelo?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’V okolí Telče,V okolí Mikulova,V okolí Prahy’/][/contact-form]

Soutěž probíhá od 18. října do 25. října 2017 včetně. Pokud chcete soutěžit emailem, nezapomeňte do předmětu napsat Bajkeři a zašlete včetně kontaktních údajů na soutez@totalfilm.cz | Dodavatelem cen je Rodinné vinařství Vican.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast