Bajkeři vjíždí do kin – soutěž o kvalitní vína od Vicana

Nová letní komedie Bajkeři právě vstupuje do kin. Od čtvrtka 19. října budete moci po boku Adama Mišíka, Jana Komínka či Celeste Buckingham vyrazit mimo město a zjistit, jaký je skutečný svět – svět mimo facebookový stream nebo instagram nebo blikající obrazovky mobilů. Krom jmenovaných hlavních hrdinů uvidíme ve filmu i Tomáše Matonohu, Vandu Hybnerovou, Hanu Vagnerovou, Michala Suchánka, Pavla Nečase, Štěpánku Fingerhutovou, Esther Lubadiku a další. Podívejte se na trailer, exkluzivní ukázku a soutěžte s námi o kvalitní vína od Rodinného vinařství Vican.

Scénář Bajkerů napsal jeden z nejvyhledávanějších současných autorů a držitel Českého lva za film Masaryk – Petr Kolečko, mimo jiné scenárista seriálu a filmu Okresní přebor, seriálů Marta a Věra, nebo Čtvrtá hvězda. S režisérem Martinem Koppem spolupracovali na divácky úspěšném seriálu Vinaři nebo kultovní sérii z prostředí nižších fotbalových soutěží Vyšehrad.

Bajkeři chtějí přinést do podzimních kinosálů slunce, letní pohodu, okouzlení láskou i kamarádství utužené ve chvíli, kdy je třeba se opřít do šlapek.

Producentem filmu je Tomáš Vican, který stál za „vinařskými“ veselohrami Bobule, dramatem Lidice nebo televizním seriálem Vinaři. A právě z jeho rodinného vinařství pochází “tekuté ceny”, o které můžete soutěžit. 6 z vás získá balíček se dvěma lahvemi vína od Rodinného vinařství Vican.

Soutěž o vína z Rodinného vinařství Vican

Soutěž probíhá od 18. října do 25. října 2017 včetně. Pokud chcete soutěžit emailem, nezapomeňte do předmětu napsat Bajkeři a zašlete včetně kontaktních údajů na soutez@totalfilm.cz | Dodavatelem cen je Rodinné vinařství Vican.