Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Viděli jsme Ragnarok, přečtěte si první dojmy z nového Thora

Hromovládce Thora jsme na plátně viděli už mnohokrát a ještě nikdy s ním nebyla taková zábava, jako ve filmu Taiki Waititiho. To co producent marvelovských studií Kevin Feige proklamoval, nebyla jen prázdná slova. Sázka na Novozélanďana Waititiho udělala z pokračování mnohem svěžejší a zábavnější dílo, než tomu bylo doposud.

Ostatně Marvel se narozdíl od DC už dávno poučil a ví, že doba superhrdinských spektáklů, které se berou moc vážně, už je dávno pryč. Stejně jako u Strážců galaxie je i v Ragnaroku spousta skvěle natočené akce a perfektních bojových choreografií. Ale co mne na tom bavilo nejvíc byly právě ony vtipy, odkazy a kouzelné momenty. Ty totiž každý fanoušek univerza miluje a dovede je ocenit.
Chris Hemsworth je tu boží, navzdory tomu, že jeho vzezření dozná velmi znatelných změn. No a Cate Blanchett v roli Hely dokazuje to, co říkala na světové premiéře – náramně si to užila. Vytvořila totiž padoušku, která se netváří pouze ultimátně, ale baví i zvráceným smyslem pro humor.
Smysl pro humor je alfou a omegou tohoto pokračování od začátku až do konce. Už první minuty v Ásgardu a cameo nejmenovaného hollywoodského chlapíka dají tušit, že to bude fakt jízda.

Tohle prostě vyšlo.

PS: Jane fakt už nikomu nechybí :)
PS2: Ano, Chris Hemsworth se do půl těla svlékne.

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Celá recenze Thor Ragnarok ve středu.[/pullquote]

Martin Staněk
foto/video: Falcon, Marvel, Totalfilm © 2017

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast