Liga spravedlnosti v kinech – soutěž o filmové dárky

Šest superhrdinů na jednom plátně. Velkolepá akční DC adaptace Liga spravedlnosti přivádí na plátna šestici superhrdinů. S mimozemským ničitelem Steppenwolfem přichází bojovat Batman, Superman, Wonder Woman, Flash, Cyborg a Aquaman. V jednotě je síla – a jedině superhrdinové tohoto kalibru dokáží zabránit zničení našeho světa. Pojďte s námi soutěžit o exkluzivní dárky k filmu.

Poprvé se superhrdinská parta objevila v komiksovém sešitě v roce 1960. Součástí party byl i Green Lantern. Ten se ale v tomto filmu neobjeví.
Ben Affleck si postavu Batmana zahraje do roku 2019 celkem pětkrát. Příští rok by se měl objevit v sólovce Batman a o rok později ve dvojce Ligy spravedlnosti. Stává se tak hercem, který si netopýřího muže zahrál nejčastěji.
Asi nejočekávanější sólovkou v rámci DC univerza je adaptace Aquamana. Jason Momoa je velmi populární především díky seriálu Hra o trůny a ve vodě mu to vyloženě sluší. Za nás je to krom skvělé Wonder Woman asi nejzajímavější DC počin příštího roku.
Úplně nejdřív ale do kin dorazí Flash s Ezrou Millereme. Super rychlý mladík je v Lize spravedlnosti asi nejzábavnější postavou a od jeho sólovky studio Warner Bros. hodně očekává. Na plátna kin dorazí už 15. března.


Soutěž o dárky k filmu Liga spravedlnosti


Hrajeme o 10×2 vstupenky do sítě Cinestar, čepice, trika dámská i pánská, láhev k filmu a dvě dámské bundy na zip.

 

Soutěž probíhá od 19. do 26. listopadu 2017 včetně. Pokud chcete soutěžit emailem, nezapomeňte do předmětu napsat Liga spravedlnosti a zašlete včetně kontaktních údajů na soutez@totalfilm.cz | Dodavatelem cen je společnost Vertical Entertainment.