Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Severský filmový podzim pokračuje v regionech, soutěž o lístky do Zlína

Severský filmový klub již poosmé pořádá tradiční přehlídku kinematografie severských a pobaltských států s příznačným názvem Severský filmový podzim 2017. Ve Zlíně proběhne festival v prostorách sálu 5 v Golden Apple Cinema ve dnech 23. do 26. listopadu. A protože většinou soutěžíme o lístky do Prahy nebo Brna, máme tu také nově šanci pro diváky z mnohem vzdálenějšího Zlína.

Pozornosti diváků by neměla ujít komedie Staying Alive o okouzlující Marianne, která zjistí, že ji její přítel podvádí. Díky tipům na pomstu od své nejlepší kamarádky najednou vstupuje do nového života a zjišťuje, že pohodlí se často přeceňuje a nejdůležitější je život si užít.

V mysteriózním dramatu Deportace se podíváme do tajemných prostor podzemního vězení, kam byla unesena Alex. Vězni neboli hosté, jak se jim zde říká, čekají na deportaci. Nikdo z nich ale neví, kam ani proč. Dozorčí jsou nemilosrdní a Alex se rozhodne pro útěk za svou dcerou.

Po loňském úspěchu se na plátnech kin znovu objevuje drama Nesmrtelní, ve kterém zamilovaná dvojice Isak a Em společně opouští své životy a vydává se na parádní společnou jízdu, která se stává stále více nebezpečnou.

Jistou dávku humoru nabízí komedie Kyselé Vánoce. Simon a Oscaru už spolu žijí tři roky. Se svou společnou přítelkyní jeden z nich čeká dítě. Chtějí to oznámit rodinám. A kdy je na to ten nejlepší čas? No přece o Vánocích, svátcíchch tolerance, klidu a pohody.

Další informace na: http://www.sfklub.cz/seversky-filmovy-podzim-2017-zlin

Soutěž o 2 vstupenky na libovolný film z nabídky Severského filmového podzimu

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Do kdy trvá letos Severský filmový podzim?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’30. listopadu,1. prosince,5. prosince’/][/contact-form]

Soutěž trvá od 20. listopadu do 23, listopadu. Výherce si vybere libovolný film z nabídky Severského filmového podzimu ve Zlíně.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast