Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Adventní soutěž VI. – Spider-Man: Homecoming

Šesté kolo naší adventní soutěže jsme připravili společně s Bontonfilmem. Ten právě vydává sólovku Spider-Mana s Tomem Hollandem. Marvel ani tentokrát nešlápl vedle. Tohle studio zkrátka chyby nedělá. Spider-Man samozřejmě zapadá do rodiny marveláckých filmů, (což už je teď vlastně filmový subžánr) kdy kombinuje akci s prvky komedie a bere si inspiraci z jednotlivých filmových žánrů. Tentokrát se využily prvky teenegerské komedie, přičemž sledujeme život Petera Parkera z pohledu školního podivína, který se samozřejmě střídá s jeho pavoučím alteregem. K tomu všemu dopomáhá občas líbivý soundtrack… a občas se objeví Ironman. Hrajeme o 3 DVD a 3 Blu-ray s filmem.

Spider-Man je další z řady nadprůměrných Marvelovek. Pavoučí muž je sympatickým hrdinou, který v klidu zapadne mezi partu superhrdinů MCU a dokonce má potenciál vyčnívat. Uvidíme v dalších Avengers. Spider-Man chvilku tápal, dohoda mezi studii Sony a Marvel však úspěšně dovedlo mladého teenergera domů, jak se na Homecoming sluší a patří.

Soutěž o 3 DVD a 3 BD s filmem Spider-Man: Homecoming

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kdo z těchto herců nehrál Spider-Mana?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Andrew Garfield,Zac Efron,Tobey Maguire’/][/contact-form]

Soutěž trvá od 17. prosince do 21. prosince 2017 včetně. Pokud chcete soutěžit emailem, pošlete odpověď spolu se svými údaji na soutez@totalfilm.cz. Do předmětu uveďte „Spider-Man“.
Dodavatelem cen je Bontonfilm.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast