Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

David Gránský hledá ve Špindlu svojí sexualitu

Do Špindlu se jezdí za zábavou, a sněhem. Obojí najdeme v nové české komedii Špindl. Kromě Anny Polívkové, Anity Krausové, Kateřiny Klausové, Jitky Sedláčkové nebo Oldřicha Navrátila v ní hraje i David Gránský. Ten sbalí jednu ze tří sester, které se do Špindlu vydávají lovit chlapy. Snímek natočil Milan Cieslar, tvůrce úspěšných komedií Láska je láska nebo Život je život.

Samozřejmě, že když se hodně snažíte, všechno se pokazí. David se objeví nahý na sněhu, pořezaný po oholení, prokřehlý až na kost. Holky mu navíc z lékárny po všech jeho eskapádách přinesou čípky. I s těmi se nakonec nějak popasuje s hláškou: „Jdu hledat svoji sexualitu.“ Ale přesto svůj osud s přitažlivou dívkou nakonec po všech peripetiích propojí. A nebude to zase tak těžké. Hraje totiž frontmana a zpěváka kapely, která v hotelu baví hosty.

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že na svazích, ve stopách a v chalupách potkají další účastníky zimních radovánek, řadu zábavných a svérázných postav. Během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií.

-red-
foto/video: Bontonfilm © 2017

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast