Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTÁME VÁS NA NAŠEM NOVÉM WEBU. VĚŘÍME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

Premiéru pohádky Anděl Páně 2 si nenechalo ujít 3 miliony diváků

Hranici sledovanosti třech milionů diváků (3 047 000) pokořila premiéra pohádky Jiřího Stracha Anděl Páně 2. Stala se tak i nejúspěšnějším pořadem celého televizního roku. O den dřív ale měl vysokou sledovanost i první díl legendární pohádky. Dívalo se na ni 2, 3 milionu diváků. Pohádka Anděl Páně 2 měla premiéru na Štědrý den večer na ČT1.

Pokračování v uplynulém roce v kinech nasbíralo přes milion diváků a stalo se tak jedním z nejúspěšnějších porevolučních filmů vůbec. Fenomén Anděla Páně navíc skvěle fungoval i na nejsledovanějším filmovém YouTube kanále v zemi – Totalfilm.cz. Dohromady mají speciální videa k filmu více než 3 miliony zhlédnutí. V tomto čísle navíc nejsou započítána sdílení na sociálních sítích. Jedná se tak vůbec o nejúspěšnější český film na této sociální síti.

Za Andělem Páně 2 se s poloviční sledovaností umístila pohádka Karla Janáka Dvanáct měsíčků. I dalších 6 nejsledovanějších titulů se vysílalo na ČT1 a pět z nich překonalo milionovou hranici (Lotrando a Zubejda, Pelíšky, Peklo s princeznou, Tři veteráni). Tři bratři na Nově nedosáhli ani na milion diváků (902 tisíc).

-red-
foto/video: Totalfilm/Falcon/Marlene Film/Česká televize © 2017

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast