Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Vánoce s Olafem z Ledového království bude jako předfilm u vybraných představení animáku Coco

Česká kina dostala stejně jako ta zámořská na výběr dvě verze promítání animáku Coco. Divák bude mít na výběr, zda se chce podívat rovnou na Zlatým glóbem oceněný animovaný film nebo absolvuje ještě předfilm s Olafem z oblíbeného Ledového království. Klasicky promítaný předfilm před Disneyovkou je tentokrát nezvykle dlouhý. Má přes dvacet minut. Coco trvá hodinu a půl. Ve výsledku tak představení společně s předfilmem Vánoce s Olafem čítá 126 minut. To by pak mohlo pro menší děti představovat nezvykle dlouhý úsek na soustředění.

Kinaři tak mají možnost ve svých multiplexech i jednosálových kinech nasadit obě verze. Dlouhou s předfilmem (126 min.) a kratší bez předfilmu (105 min). V krátkém filmu Ledové království: Vánoce s Olafem od Walt Disney Animation Studios prožívají sněhulák Olaf a sob Sven veselé vánoční dobrodružství. Princezna Anna a královna Elsa připraví v království Arendelle vůbec první oslavu Vánoc. Obyvatelé městečka však z oslavy rychle odejdou, aby si užili vlastních rodinných vánočních tradic. Královským sestrám dojde, že samy žádné rodinné tradice nemají. A tak se Olaf se Svenem vypraví na cestu skrz naskrz Ledovým královstvím, aby pro Annu a Elsu našli ty nejlepší a nejkrásnější vánoční tradice. Film se stopáží 21 minut režírovali držitelé cen Emmy® Kevin Deters a Stevie Wermers-Skelton (Prep & Landing) a produkoval ho držitel Oscara® Roy Conli (Velká šestka). Scénář napsal Jac Schaeffer. Ve filmu uslyšíte čtyři původní písně od Elyssy Samselové a Kate Andersonové.

Animovaný film Coco z dílny studia Pixar vypráví o prazvláštnímu rodinném zákazu muziky. Malý Miguel se přesto touží stát uznávaným muzikantem, jako je jeho idol, Ernesto de la Cruz. V touze dokázat svůj talent se Miguel souhrou neuvěřitelných okolností ocitne v překrásné a barevné Říši zesnulých. Tam potká okouzlujícího šejdíře Hectora a společně se vypraví na strhující cestu odhalit skutečný příběh Miguelovy rodiny.
Film má premiéru 18. ledna v distribuci společnosti Falcon.

-red-
foto/video: Falcon, Disney, Pixar © 2017, 2018

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast