Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Přichází Jude Law jako Brumbál – je tu první trailer dvojky Fantastických zvířat

A máme tu první trailer dvojky pokračování nové ságy J. K . Rowlingové Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny. Trailer hvězdně obsazeného snímku ukazuje poprvé v akci mladého Brumbála (Jude Law) a samozřejmě také titulního Grindelwalda v podání Johnnyho Deppa. Brumbál měl v mládí s Grindelwaldem přátelský vztah. Nic bližšího k obsahu pokračování zatím nevíme. Autorka předlohy J. K. Rowlingová pouze naznačila, že se díky filmu dozvíme víc z Brumbálova původu a také možná nějaké informace o jeho sestře. Podívejte se na čerstvý trailer.

Na plátna se opět vrátí hlavní čtveřice – Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol a Dan Fogler. Svou roli si zopakuje také Ezra Miller (Credence). Mlokova bratra hraje Callum Turner. Ve dvojce se mimo další známá jména objeví také Zoe Kravitz.

Pokračování úspěšného filmu Fantastická zvířata a kde je najít provází už několik měsíců kontroverzní reakce, ať už se jedná o protest proti Johnnymu Deppovi (kvůli jeho údajnému násilnému chování) nebo programové popírání Brumbálovy sexuality v rámci obecné korektnosti.

Do kin vejde dvojka nové čarodějnické ságy 15. listopadu.

-red-
video: Totalfilm.cz/Warner Bros Entert.
vizuál: Vertical Entertainment © 2018

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast