Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Největší showman vyšel na DVD a BD (soutěž)

Filmový muzikál Největší showman se povedl. Hugh Jackman z toho měl velkou radost, protože šlo o jeho srdeční projekt. Zábavný muzikál plný hvězd a skvělých hudebních čísel právě vyšel na DVD a Blu-ray o Bontonfilmu.

Je to bezpochyby nejlepší muzikál loňska, příběh na motivy osudů P. T. Barnuma, šikovného podnikatele, který v Americe proslul jako první aplikátor tvrdého a úspěšného šoubyznysu. Hraje (a zpívá) ho Hugh Jackman a partnerem v podnikání mu je Zac Efron. Sám hlavní představitel se tento projekt pokoušel uvést v život několik let, až se to nakonec podařilo. Režii měl debutant Michael Gracey. Tomu studio svěřilo 80 milionový rozpočet a na výsledku je to opravdu znát.

Režisér to zvládl na výbornou. Vznikl životopisný film se sadou skvěle poslouchatelných a moderních songů s texty autorů písní k La La Landu. Benj Pasek a Justin Paul si dali opravdu záležet, a za pomoci Johna Debneyho (autor hudby) vytvořili několik písní, které by směle mohly fungovat v současných hitparádách. Jejich popularita na sociálních sítích to jenom potvrzuje. Soundtrack funguje přesně na principu lehce zapamatovatelných melodií a textů, na plátně jsme svědky klasických muzikálových choreografií s lehce modernějším drivem poplatným současnosti.

Krom Jackmana a Efrona tu je ještě skvělá Michelle Williams v roli Barnumovy manželky, Rebecca Ferguson v roli zpěvačky nebo Zendaya coby Efronova láska. Další postavy, které stojí v pozadí, tvoří vlastně ansámbl Barnumovy Freak Show.

Soutěž o DVD a Blu-ray s filmem

Bonusy na Blu-ray: • Lidé, kteří stáli za vznikem filmu • Podívaná • Galerie • Hudební stroj • Zazpívejte si • Komentář Michaela Graceyho

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Jak se jmenuje píseň z filmu, která byla nominována na Oscara?‘ type=’text‘ required=’1’/][/contact-form]

Soutěž vyhodnotíme v pátek 25. května. Pokud chcete použít místo soutěžního formuláře email, napište na soutez@totalfilm.cz a nezapomeňte krom odpovědi a jména uvést do předmětu: „Největší Showman“.
Dodavatelem cen je distribuční společnost Bontonfilm.

K dostání také na

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast