Herci z komedie Po čem muži touží odhalují své postavy (video)

20. září do kin dorazí nová komedie Rudolfa Havlíka (Pohádky pro Emu). V následujícím videu se můžete seznámit s hrdiny filmu Po čem muži touží a prohlédnout si také plakát, který producenti dnes zveřejnili. Scénář o věčném soupeření mužského a ženského světa napsal režisér společně s úspěšnou spisovatelkou Radkou Třeštíkovou. 

Je to jeden z mnoha ´mačistických´ chlapů, které jsem už v životě hrál… a zkrachovalých podnikatelů,“ ve stručnosti charakterizuje postavu Karla Jiří Langmajer.
Zásahem osudu se Karel stane Karlou a díky tomu se Anna Polívková musela proměnit v muže v ženském těle. „Já hraju Karla nebo vlastně Karlu, která se snaží nějak sžít se svým novým tělem a poznává svět z té ženské strany. Postupně se smiřuje se svým osudem a už ani moc nepočítá s tím, že by se to mohlo nějak vrátit ke starým pořádkům. Ruda Havlík říká, že Karel je dinosaurus z devadesátých let, že takoví muži málokdy jsou, protože on si opravdu myslí, že ženský jenom tahaj z chlapů peníze a že by měly být jenom pěkný a uvařit a potěšit, a to je všechno co od ženy vyžaduje. Ale zjišťuje, že to je trošku jinak být ženská …“ říká Anna Polívková.

Po čem muži touží (foto: CinemArt)

Vedle Jiřího Langmajera a Anny Polívkové v hlavních rolích Karla a Karly se v komedii Po čem muži touží objeví celá řada známých herců a hereček – Táňa Pauhofová, jako ambiciózní šéfredaktorka Playboye Leona, Matěj Hádek jako Karlův kamarád, Jiří Havelka v roli spisovatele Roberta, který je přesvědčen, že zná ženský svět mnohem lépe než Karel, Andrea Hoffmannová a Sara Sandeva, jako Karlova bývalá manželka a dcera, k níž Karel složitě hledá cestu. Filmovou redakci Playboye tvoří například Oldřich Navrátil, Lucie Polišenská,  Lucie Šteflová, Dominika Myslivcová, Naďa Konvalinková, Jana Synková, v dalších rolích uvidíme Lenku Vlasákovou, Pavlu Tomicovou, Ester Kočičkovou, Jakuba Voláka a další.

Producentem filmu je společnost Fénix Film Dany Volákové a Michaly Flenerové, která již s Rudolfem Havlíkem produkovala film Pohádky pro Emu.

Premiéra je připravena na 20. září 2018. Do kin uvede společnost Cinemart.

Video z natáčení