Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Herci z komedie Po čem muži touží odhalují své postavy (video)

20. září do kin dorazí nová komedie Rudolfa Havlíka (Pohádky pro Emu). V následujícím videu se můžete seznámit s hrdiny filmu Po čem muži touží a prohlédnout si také plakát, který producenti dnes zveřejnili. Scénář o věčném soupeření mužského a ženského světa napsal režisér společně s úspěšnou spisovatelkou Radkou Třeštíkovou. 

Je to jeden z mnoha ´mačistických´ chlapů, které jsem už v životě hrál… a zkrachovalých podnikatelů,“ ve stručnosti charakterizuje postavu Karla Jiří Langmajer.
Zásahem osudu se Karel stane Karlou a díky tomu se Anna Polívková musela proměnit v muže v ženském těle. „Já hraju Karla nebo vlastně Karlu, která se snaží nějak sžít se svým novým tělem a poznává svět z té ženské strany. Postupně se smiřuje se svým osudem a už ani moc nepočítá s tím, že by se to mohlo nějak vrátit ke starým pořádkům. Ruda Havlík říká, že Karel je dinosaurus z devadesátých let, že takoví muži málokdy jsou, protože on si opravdu myslí, že ženský jenom tahaj z chlapů peníze a že by měly být jenom pěkný a uvařit a potěšit, a to je všechno co od ženy vyžaduje. Ale zjišťuje, že to je trošku jinak být ženská …“ říká Anna Polívková.

Po čem muži touží (foto: CinemArt)

Vedle Jiřího Langmajera a Anny Polívkové v hlavních rolích Karla a Karly se v komedii Po čem muži touží objeví celá řada známých herců a hereček – Táňa Pauhofová, jako ambiciózní šéfredaktorka Playboye Leona, Matěj Hádek jako Karlův kamarád, Jiří Havelka v roli spisovatele Roberta, který je přesvědčen, že zná ženský svět mnohem lépe než Karel, Andrea Hoffmannová a Sara Sandeva, jako Karlova bývalá manželka a dcera, k níž Karel složitě hledá cestu. Filmovou redakci Playboye tvoří například Oldřich Navrátil, Lucie Polišenská,  Lucie Šteflová, Dominika Myslivcová, Naďa Konvalinková, Jana Synková, v dalších rolích uvidíme Lenku Vlasákovou, Pavlu Tomicovou, Ester Kočičkovou, Jakuba Voláka a další.

Producentem filmu je společnost Fénix Film Dany Volákové a Michaly Flenerové, která již s Rudolfem Havlíkem produkovala film Pohádky pro Emu.

Premiéra je připravena na 20. září 2018. Do kin uvede společnost Cinemart.

Video z natáčení

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast