Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Drsňák Králíček Petr řádí na DVD a Blu-ray (soutěž)

Srpen plný soutěží pokračuje. Dnes tu pro vás máme velmi povedený rodinný film Králíček Petr. Zábavná jízda pro všechny generace kombinuje špičkovou 3D animaci a herce. Petr není obyčejný králík na mazlení nebo na pekáč. S roztomilostí si tyká stejně jako kocour ze Shreka. Ale je to vůdčí typ a jako takový rozhodně nikoho nenechá na pochybách, že co si usmyslí, to taky udělá. Boj s panem McGregorem tak může směle začít. A ani lidský tvor si jednoduše nedokáže poradit se skvěle organizovanou partou domácích zvířátek…

Beatrix Potterová, která králíčka Petra vymyslela, malovala zvířátka v lidském oblečení, aby byla pro děti veselejší. Ke kresbám později psala i pohádky, jako právě v roce 1893 Pohádku o Petru Králíkovi. Je jednou z nejúspěšnějších autorek literatury pro děti všech dob, její knihy se staly světovými bestsellery a byly přeloženy do desítek jazyků.

V hlavních rolích Rose Byrne a Domhnall Gleeson. Režie se ujal Will Gluck, který má na kontě úspěšnou komedii Kamarád taky rád.
Hlas Petrovi v originále propůjčil James Corden, v českém znění ho namluvil Jan Dolanský. Podívat se můžete také na video z dabingu se třemi „českými“ králicemi Táňou Vilhelmovou, Ivou Pazderkovou a Hanou Vagnerovou.

Na DVD, Blu-ray a 4K Ultra HD vydala film společnost Bontonfilm. V bonusech najdete nový krátký film Králíček Petr s Hupkou, Dupkou a Bambulkou, rošťárny při natáčení i tanečky s Bambulkou.

Soutěž o 3 DVD a 3 Blu-ray s filmem Králíček Petr

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kdo dabuje ve filmu králici Dupku?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Táňa Vilhelmová,Hana Vagnerová,Iva Pazderková’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 3. srpna do 12. srpna 2018. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm.
Pokud chcete místo formuláře na webu použít soutěžní email soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést „Králíček Petr″.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast