Drsňák Králíček Petr řádí na DVD a Blu-ray (soutěž)

Srpen plný soutěží pokračuje. Dnes tu pro vás máme velmi povedený rodinný film Králíček Petr. Zábavná jízda pro všechny generace kombinuje špičkovou 3D animaci a herce. Petr není obyčejný králík na mazlení nebo na pekáč. S roztomilostí si tyká stejně jako kocour ze Shreka. Ale je to vůdčí typ a jako takový rozhodně nikoho nenechá na pochybách, že co si usmyslí, to taky udělá. Boj s panem McGregorem tak může směle začít. A ani lidský tvor si jednoduše nedokáže poradit se skvěle organizovanou partou domácích zvířátek…

Beatrix Potterová, která králíčka Petra vymyslela, malovala zvířátka v lidském oblečení, aby byla pro děti veselejší. Ke kresbám později psala i pohádky, jako právě v roce 1893 Pohádku o Petru Králíkovi. Je jednou z nejúspěšnějších autorek literatury pro děti všech dob, její knihy se staly světovými bestsellery a byly přeloženy do desítek jazyků.

V hlavních rolích Rose Byrne a Domhnall Gleeson. Režie se ujal Will Gluck, který má na kontě úspěšnou komedii Kamarád taky rád.
Hlas Petrovi v originále propůjčil James Corden, v českém znění ho namluvil Jan Dolanský. Podívat se můžete také na video z dabingu se třemi “českými” králicemi Táňou Vilhelmovou, Ivou Pazderkovou a Hanou Vagnerovou.

Na DVD, Blu-ray a 4K Ultra HD vydala film společnost Bontonfilm. V bonusech najdete nový krátký film Králíček Petr s Hupkou, Dupkou a Bambulkou, rošťárny při natáčení i tanečky s Bambulkou.

Soutěž o 3 DVD a 3 Blu-ray s filmem Králíček Petr

SOUTĚŽ probíhá od 3. srpna do 12. srpna 2018. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm.
Pokud chcete místo formuláře na webu použít soutěžní email soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést „Králíček Petr″.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.