Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Úžasňákovi 2 míří do kin (soutěž a videa z dabingu)

Po čtrnácti letech se vrací rodinka superhrdinů Úžasňákových. Jedna z největších klasik studia Pixar se vrací v plné kondici v pokračování Úžasňákovi 2. V popředí je tentokrát Helen, která se musí pustit do záchrany světa osamocena. Bob zůstává doma s rodinou. Podívejte se s námi do dabingu za Jiřím Strachem (Edna Módní) a Ivou Pazderkovou (Evelyn). Soutěžte s námi také o 5x velký balíček cen od distributora filmu a lístky do sítě multikin Cinestar.

„Moje postava se jmenuje Evelyn Deaver a je to vynálezkyně,“ prozradila Iva Pazderková. Víc ale říct nechtěla, protože tahle postava ve filmu nečekaně zamíchá kartami.
To Jiří Strach, který dabuje už podruhé excentrickou Ednu, byl sdílnější: „Je to prostě bláznivá a sebevědomá babice, která si žije takovým svým prazvláštním životem. Má ale velký smysl pro humor a je to ironik. A v tom se s ní já asi potkávám,“ prozradil nám ve studiu herec a režisér.

Jak už bylo řečeno, hlavní hvězdou v pokračování je Helen, zatímco Bob zůstal v domácnosti a pomáhá Violet a Dashovi zvládat každodenní nástrahy „normálního“ života. Pro všechny je to těžká změna, a těžší je o to víc, že si nikdo z rodiny neuvědomuje superschopnosti malého Jack-Jacka. Když se objeví nový padouch, který se chystá uskutečnit ďábelsky geniální plán, tak rodina a Mražoun musí najít způsob, jak se dát zase dohromady a spojit síly – což se lehko řekne a těžko udělá, i když jsou všichni doslova úžasní.

Soutěž o 5 balíčků s dárky Úžasňákovi 2 a vstupenky do kina

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Který film natočil Pixar jako úplně první? ‚ type=’radio‘ required=’1′ options=’Hledá se Nemo,Toy Story,Život brouka’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 1. srpna do 8. srpna 2018. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm.
Pokud chcete místo formuláře na webu použít soutěžní email soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést „Úžasňákovi 2″.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast