Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Disney restartuje Piráty z Karibiku bez Johnnyho Deppa

Johnny Depp a s největší pravděpodobností ani Jack Sparrow se neobjeví v nové restartované sérii Piráti z Karibiku. Společnost Disney vyvíjí novou sérii se scenáristy úspěšného Deadpoola. Oba autoři (Rhett Rees a Paul Wernick) už potvrdili, že místo pro Johnnyho Deppa v nových Pirátech není a nebude.

Johnny Depp byl se svou ikonickou rolí spjatý 15 let a je docela nemyslitelné, aby ji po něm někdo převzal. Herec poslední měsíce doplácí na velké množství žalob spojených s jeho osobou. Buď někdo žaluje přímo jeho nebo je žalován sám. Je ve sporu s bývalou manželkou, kolegou z natáčení, kterého napadl nebo se svými správci financí.

Johnny Depp (foto: archiv)

Nově se Johnny Depp objeví jako v Grindelwald v pokračování Fantastických zvířat. Některé projekty, které měl herec naplánovány jsou buď přímo zrušeny nebo je premiéra posunuta na neurčito. Za rozhodnutím společnosti Disney může možná i účast Deppa na komerčně neúspěšných projektech v posledních letech (Osamělý jezdec, Mortdecai).

Piráti z Karibiku jsou jednou z nejúspěšnějších filmových sérií všech dob. První tři díly, tedy první trilogii režíroval Gore Verbinski a čtvrtý díl režíroval Rob Marshall. Poslední díl režírovali Joachim Rønning a Espen Sandberg. Série vznikla na základě zábavní atrakce v Disney parku.

-red-
foto/video: Falcon, archiv © 2018

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast