Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Carl a Assad jsou zpátky (soutěž s filmem Složka 64)

Podivné lékařské experimenty, zneužívání a převýchova „necudných“ dívek. Po Ženě v kleci, Zabijácích a Vzkazu v láhvi měla ve čtvrtek v českých kinech premiéru Složka 64, čtvrtý a zároveň poslední film z volné série temných skandinávských detektivek Oddělení Q. 

Zatímco série knižních bestsellerů Jussiho Adler-Olsena, podle kterých působivé thrillery vznikly, čítá již sedm dílů, Složka 64 bude filmem posledním, jak tvůrci avizovali už před začátkem natáčení. Po pouhém měsíci a půl v dánských kinech se Složka 64 stala divácky, respektive komerčně nejúspěšnějším domácím filmem všech dob a kritici i diváci se vesměs shodují, že poslední filmová adaptace série je zároveň tou nejlepší. Podle renomovaného listu Politiken jde dokonce o nejlepší dánskou detektivku vůbec.

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Recenze Složka 64[/pullquote]

Složka 64 bývá často kritiky i čtenáři označována za nejlepší knihu celé série. Knižní série získala řadu ocenění a stala se dánským i celosvětovým bestsellerem. Celosvětově se jí prodalo již více než 20 milionů výtisků.

V České republice vycházejí knihy Jussiho Adler-Olsena u nakladatelství Host a k dnešnímu dni se knih ze série Oddělení Q prodalo již bezmála 160 000 kusů. V naší soutěži můžou dva z vás vyhrát knižní předlohu a dvě vstupenky do kina. Další dva výherci obdrží audioknihu Složka 64, kterou načetl herec Igor Bareš.

Soutěž s filmem Složka 64

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Ve kterém ze zfilmovaných dílů je výrazná akční scéna ve vlaku?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Vzkaz v láhvi,Složka 64,Zabijáci’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 27. ledna do 3. lúnora 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Aerofilms.
Soutěžní email je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést „Složka 64“.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast