Úhoři mají nabito – černá komedie představila trailer (video)

Do kin vplují 21.února, ale již nyní nabízí nová černá komedie Vladimíra Michálka Úhoři mají nabito první ochutnávku v podobě traileru. Co se skrývá pod tajuplným titulem Michálkova filmu? Příběh party chlapů, kteří hledají, jak se popasovat s všedním životem. Kteří mají koníčka, o kterém jejich ženy, přítelkyně, milenky nic netuší. Tohle není jenom hra. Je to útěk z reality všedních dnů, se kterým nejde přestat. Podívejte se na první trailer.

Úhoři mají nabito je černá komedie o partě chlapů, pro které se hra na URNU (Útvar rychlého nasazení) stala únikem z nudných životů. Zasahují u domnělých zločinců, evakuují kulturáky a do svých her zatahují nic netušící okolí. Žene je touha po adrenalinu a falešná představa, že jsou jako Robin Hood a jeho družina. Bohatým brát a chudým dávat.  Všechno jde hladce až do okamžiku, kdy se octnou v nesprávnou chvíli na nesprávném místě.

V hlavních rolích se představují domácí herecké hvězdy. Mozkem celé party je poněkud přestárlý rocker Robert v podání Oldřicha Kaisera. Do uniformy samozvané URNy se oblékli bratři Kryštof a Matěj Hádkové, Jiří Vyorálek, který kvůli své postavě razantně změnil vzhled, a Patrik Holubář. Do života chlapů, co mají své podivné dny, vstoupí Anna Kameníková, Matěj Ruppert a Martin Sitta.

-red-
zdroj: U. Donátová
foto/video: Falcon © 2018