Ženy v běhu vydělaly nejvíc z českých filmů za první víkend v historii

Nová česká komedie Ženy v běhu vtrhla do českých kin 31. ledna a za první čtyři dny ji vidělo podle údajů Unie filmových distributorů přesně 177 682 diváků, kteří na pokladnách kin zanechali 26 803 064 Kč. A právě poslední údaj je rekordní, protože vyšší částky zatím žádný český film nikdy nedosáhl.

Tato komedie o ženách, které se nebojí vyběhnout štěstí naproti, ukazuje, že režisér a scenárista Martin Horský spolu s producentem Tomášem Hoffmanem tomuto štěstí také vyšli naproti. Jejich běžecký tým si pro toto zlato doběhl v čele se Zlatou Adamovskou a v závěsu s Terezou Kostkovou, Ondřejem Vetchým, Veronikou Kubařovou, Jenovéfou Bokovou, Vladimírem Polívkou a Martinem Hofmannem.
Distributorem filmu je společnost CinemArt, jejíž velký divácký hit Bohemian Rhapsody (1 430 000 diváků) na vrcholu žebříčku nahradila právě komedie Ženy v běhu.

Žebříček tržeb – první víkend

-red-
zdroj: CinemArt

  1. […] Nová česká komedie Ženy v běhu vtrhla do českých kin 31. ledna a za první čtyři dny ji vidělo podle údajů Unie filmových distributorů přesně 177 682 diváků, kteří na pokladnách kin zanechali 26 803 064 Kč. A právě poslední údaj je rekordní, protože vyšší částky zatím žádný český film nikdy nedosáhl. Tato komedie o ženách, které se Příspěvek Ženy v běhu vydělaly nejvíc z českých filmů za první víkend v historii pochází z Totalfilm.cz Source: Ženy v běhu vydělaly nejvíc z českých filmů za první víkend v historii […]

Comments are closed.