Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTEJTE NA NAŠEM NOVÉM WEBU. DOUFÁME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

Rami Malek má před podpisem smlouvy na novou bondovku

Oscarovému Rami Malekovi úspěch v Bohemian Rhapsody slušně nastartoval filmovou kariéru. Přestože má herec na kontě úspěšný seriál Mr. Robot, teprve získání Oscara a Zlatého glóbu z něj udělalo hvězdu první velikosti. A poohlíží se po něm velká studia. První zářez ve velkém blockbusteru bude pro Ramiho znamenat 25. bondovka s pracovním názvem Shatterhand. V ní Malek ztvární padoucha. Podle serveru Collider má herec těsně před podpisem smlouvy.

Rami Malek přebírá Oscara® za Nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli

Režií nové bondovky byl pověřen Cary Fukunaga a Daniel Craig v ní Jamese Bonda ztvární naposledy. Ve filmu se opět objeví Léa Seydoux a Ben Whishaw s Ralphem Fiennesem.
Scénář k nové bondovce přitom napsal John Hodge, spolupracovník Dannyho Boyla na Trainspottingu. Nadcházející film se inspiruje románem Never Dream of Dying od spisovatele Raymonda Bensona.

Ohledně natáčení dalších bondovek panuje několik spekulací. Před nedávnem producentka Barbara Broccoli prohlásila, že Bond v budoucnu nemusí být nutně běloch. Pár dní na to britský černošský herec Idris Elba na svém twitteru sdílel větu: „Jsem Elba. Idris Elba.“ Přiživil tak spekulace o tom, že by se dalším Bondem po Danielu Craigovi měl stát právě on.
Natáčení odstartuje letos v dubnu. Do kin vejde film v roce 2020.

-red-
zdroj: Collider

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast