Mrňouskové podruhé, tentokrát v Karibiku (soutěž)

Další dobrodružství oblíbených Mrňousků je od čtvrtka v českých kinech. Předchozí díl Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců dokonce získal prestižní francouzskou filmovou cenu César pro nejlepší animovaný film, (o DVD s prvním dílem hrajeme v naší soutěži). Oblíbená kombinace hraného filmu s výtečnou 3D animací je skvělou zábavou pro celou rodinu. Ve filmu Mrňouskové 2: Daleko od domova se naši hmyzí kamarádi ocitli shodou špatných náhod na druhé straně zeměkoule. 

Malá beruška nešťastnou náhodou zapadne do balíku, který je odeslán do Karibiku. Ocitá se v novém, nádherném prostředí, které ale skrývá mnohé nástrahy. Pro její rodiče tak existuje pouze jedna cesta: dát dohromady starou partu! A tak beruška, mravenec a pavouk znovu spojí své síly a vydávají se na záchrannou výpravu na druhou stranu zeměkoule. Čeká je nový svět, nová setkání, ale i nová nebezpečí. A čas neúprosně běží…

Soutěž o 5x DVD s prvním dílem Mrňousků

SOUTĚŽ probíhá od 22. dubna do 29. dubna 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost AQS, a.s.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Mrňouskové”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.