Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Chlapec, který se stane králem – moderní fantasy o artušovské legendě (soutěž)

Na DVD a Blu-ray vstoupilo britské fantasy Chlapec, který se stane králem. Vychází z artušovské legendy, i když hrdinou je mladý chlapec. Původně se film měl podívat i do českých kin, ale nakonec vychází až na domácím videu. Spolu s Bontonfilmem vám nabízíme soutěž o DVD a Blu-ray s filmem. V hlavní roli se objevuje Louis Ashbourne Serkis (syn „Gluma“ Andyho Serkise) a Patrick Stewart coby čaroděj Merlin, Rebecca Ferguson hraje čarodějku Morganu. Film natočil Joe Cornish, který má na kontě například scénář k Ant-Manovi.

Mladík Alex (Serkis) je jeden z těch, na které si každý dovoluje. Jednoho dne ale nalezne legendární meč Excalibur a pod vedením čaroděje Merlina (Stewart) se začne připravovat na dráhu rytíře. Nejprve ale bude muset své školní nepřátele proměnit ve spojence, aby se stal někým, o kom se mu ani nesnilo – vůdcem, který dokáže porazit podlou Morganu (Ferguson) a zachránit tak celý svět.

Soutěž o 3x DVD a 3x Blu-ray s filmem

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Ze které filmové série, jejíž nejnovější část právě běží v kinech, je znám Patrick Stewart?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Star Trek,X-Men,Avengers’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 8. června do 15. června 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm, a.s.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Chlapec, který se stane králem”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.
TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast