Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Psí domov – tam kde je potřeba kapesník (soutěž o DVD a Blu-ray)

Pár dní před vstupem dalšího psího filmu do kin tu máme soutěž o nosiče s filmem Psí domov. Kolikrát jsme podobné příběhy na plátnech kin i televizních obrazovkách už viděli? To asi nikdo neumíme jednoduše spočítat. A tak vždycky v podobných filmech hledáme nějakou originalitu a ptáme se už dopředu, jestli tentokrát bude třeba vyndat kapesník. U Psího domova se pár nápaditých scén najde a kapesník je taky třeba. Autorem předlohy je opět spisovatel W. B. Cameron, který napsal i úspěšné konkurenční Psí poslání. (Jeho druhá část vstupuje do kin už 6. června). 

U filmové adaptace je to kromě šikovného psa, který ztvárňuje titulní hrdinku Bellu ještě čerstvě dospělý mladý muž (Jonah Hauer-King). Krásný a roztomilý jako štěňátko na samém kraji filmu. Matku mladého muže hraje ostřílená Ashley Judd.

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]Recenzi filmu najdete zde[/pullquote]

Psí domov nezklame. Samozřejmě, že je tu všechno docela průhledné a od začátku je víc než jasné, jak to asi dopadne. Ale jsou tu i poměrně osvěžující scény. Bella se při svém putování za Lucasem dostává do společnosti mnoha lidí i zvířat. Jednou je to bezdomovec, pak dobře situovaný gay pár, značnou část filmu tráví po boku malé Pumy, které lovci zabili matku. To vše zarámované v krásných přírodních scenériích. Nechybí i velmi dramatické situace.

Psí domov – Soutěž o DVD a Blu-ray

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Bella se ve filmu od svého páníčka vzdálí:‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’150 km,600 km,2000 km’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 1. června do 7. června 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Bontonfilm, a.s.
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Psí domov”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast