Krvavá nevěsta si musí manžela zasloužit (trailer)

Co byste milé dámy řekly tomu, kdybyste si svého ženicha museli zasloužit při život ohrožující hře? Mladá nevěsta Grace (Samara Weaving) si bere za muže Alexe (Mark O´Brien), muže z bohaté ale velmi podivínské rodiny. Ta ctí velice zvláštní svatební tradici. Každý nový člen rodiny si musí zahrát hru. Tu ale nemusí přežít. Podívejte se na trailer hororové komedie Krvavá nevěsta (Ready or Not).

Mladíkova rodina získala své jmění vymýšlením a prodejem deskových her. Leckterá dívka o takovou lásku a její svatební naplnění marně usiluje či aspoň tajně sní. Grace navíc tímto sňatkem konečně získává rodinu, protože krutý osud z ní před časem učinil sirotka. Rodina Le Domasových sice nepůsobí úplně běžným dojmem, ne každý z nich se z tohoto sňatku raduje, ale Grace je šťastná a zamilovaná a tak tomu nevěnuje příliš velkou pozornost.

Krvavá nevěsta (foto: CinemArt)

Po svatebním obřadu se Grace dozvídá, že je nyní již téměř oficiální součástí rodiny Le Domasů. A aby její přijetí bylo úplné, musí si s nimi ještě po půlnoci zahrát některou z jejich tradičních rodinných her, kterou si sama vylosuje. A její volba padne na hru na schovávanou. Pravidla jsou jednoduchá, nevěsta se musí schovat tak, aby ji do svítání nikdo z její nové rodiny nenašel. Jak prosté. Grace ale netuší, že zatímco si ve velkém sídle Le Domasů hledá vhodný úkryt, její budoucí příbuzní a jejich služebnictvo vytahují různé střelné, bodné i sečné zbraně. A jen co dozní tradiční „Před pikolou za pikolou nikdo nesmí stát“, vyrazí na lov nevěsty, který má skončit velmi krvavým zapikáním…

Ve filmu se objeví i Andie MacDowell, Adam Brody a další. Film natočilo režisérské duo Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett. Společně natočili horor Zrození ďábla, který byl v Česku uveden na DVD.

-red-
foto/video: CinemArt © 2019