Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Vyhrajte knižní předlohu Poslední aristokratky

Knižní předlohy, trička a látková taška. Pět z vás má možnost vyhrát balíček cen k nové české komedii Poslední aristokratka, která je právě v kinech. Film režiséra Jiřího Vejdělka vznikal na několika zámcích po celém Česku. Hlavní role potomků českých emigrantů vytvořili Hynek Čermák, Tatiana Dyková a Yvona Stolařová. Velmi výrazné postavy ve filmu hrají Eliška Balzerová, Martin Pechlát či Pavel Liška. Rodina potomka českých šlechticů se vrací na svůj rodinný zámek Kostka. Tam ale najdou poměrně nevstřícný personál se kterým se musí sžít. Podívejte se také na novou ukázku s Pavlem Liškou (správce).

„Když jsem si Poslední aristokratku přečetl, hned jsem si říkal, že by z toho mohla být dobrá komedie. Přestože jsem se tehdy dozvěděl, že autorská práva na zfilmování jsou prodaná, osudově se ke mně aristokratka vrátila, když mě oslovili producenti Ondřej Zima a Silvie Michajlova, abych Bočkův román zfilmoval,“ popisuje osudové setkání s Poslední aristokratkou režisér Jiří Vejdělek.

„To, že podle Poslední aristokratky vzniká film, mě naplňuje neskonalým úžasem, protože když jsem ji psal, tak jsem ani netušil, nedoufal, že ta knížka vůbec vyjde. A když jsem se dozvěděl, že například hospodyni paní Tichou hraje Eliška Balzerová, byl jsem vyloženě nadšený,“ říká autor knihy Evžen Boček, kastelán zámku Milotice, kde štáb většinu filmového příběhu letos v zimě natáčel. Bočkův román Poslední aristokratka vydaný v roce 2012 získal Cenu Miloslava Švandrlíka pro nejlepší humoristický román. Čtvrté pokračování úspěšné knižní série Aristokratky vyšlo vloni na podzim.

Soutěž o 5x filmovou tašku s knihou a pánským a dámským trikem

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’E-mail‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Na jakém zámku dělá kastelána Evžen Boček, autor knižní předlohy filmu?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Lemberk,Milotice,Veltrusy’/][/contact-form]

SOUTĚŽ probíhá od 26. října do 1. listopadu 2019. Dodavatelem cen do soutěže je společnost Falcon, a.s..
Soutěžní email, pokud nepoužijete formulář na webu, je soutez@totalfilm,cz – nezapomeňte do předmětu uvést “Poslední aristokratka”.
Při zpracování osobních údajů shromažďujeme osobní údaje odpovídající pouze stanovenému účelu a v rozsahu nezbytném pro naplnění kontaktování účastníka soutěže. Zpracovatelem stanovený účel, který je součástí smlouvy mezi účastníkem a zpracovatelem, je kontakt na výherce soutěže a doručení soutěžní ceny. Za tímto účelem byl stanovený rozsah údajů, uvedený v registračním formuláři, který obsahuje jméno, příjmení a email. Následně po případné výhře Totalfilm.cz doplní i adresu. Po ukončení soutěže se údaje likvidují a nejsou poskytovány třetím stranám ani marketingově využity.

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast