Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: ZAHAJOVACÍM FILMEM LETOŠNÍHO ROČNÍKU JE NOVINKA ŠIMONA HOLÉHO HELLO WELCOME. TRAILER ZDE.

Cinema City nechá svoje kina otevřená, omezí kapacitu na 30 osob

Dva zásadní provozovatelé sítí multikin se postavili k nařízení Vlády ČR rozdílně. Síť multikin Cinestar zcela uzavřela svoje pobočky už v úterý. Konkurenční Cinema City upravila po prvním úterním omezení kapacitu sálů na 100 osob. Vláda dnes v opatřeních přitvrdila a omezila konání veřejných akcí a tedy i promítání na maximálně 30 osob. Cinema City na základě nových skutečností kina nezavírá a upravuje kapacitu jednotlivých sálů na zmíněných 30 osob.


„Zdraví a bezpečí našich zákazníků a zaměstnanců jsou pro nás velmi důležité. V souladu s nařízením vlády ze dne 12. 3. 2020 naše společnost přijala příslušná opatření a průběžně sledujeme další oficiální vyjádření Ministerstva zdravotnictví a vlády České republiky.Vzhledem k neustálému vývoji situace v souvislosti s koronavirem (COVID-19) jsme připraveni reagovat podle aktuálních nařízení, abychom zaručili bezpečí našich zákazníků a zaměstnanců,“ sdělila podrobnosti síť Cinema City prostřednictvím svojí mediální agentury.
Otevírací doba Cinema City a programová nabídka zůstávají nezměněné. Bary s občerstvením, kavárny a VIP zóna jsou uzavřeny do odvolání.

ilustrační foto (archiv)

Síť Cinestar je naopak přesvědčena o správnosti celkového uzavření všech svých provozoven: „Jsme přesvědčeni, že pouhým omezením počtu osob v uzavřeném prostoru nebude dosažen požadovaný účinek nařízeného opatření,“ vysvětlil ředitel sítě Cinestar Jan Bradáč.

zdroj: K. Hlavinková, redakce
foto: archiv

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast