Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

50. LETNÍ FILMOVÁ ŠKOLA: AKREDITACE A BALÍČKY VSTUPŮ NA VÍKEND JSOU VYPRODÁNY. NA DOPROVODNÝ PROGRAM SE ALE DOSTANETE.

Candyman: Jeho jméno nevyslovujte, jinak zemřete (trailer)

Nový horor z producentské tvůrčí dílny hororového hitmakera Jordana Peela (Uteč) vypráví o tajemném Candymanovi. Když pětkrát vyslovíte jeho jméno před zrcadlem, objeví se a zabije vás. Kdo by tedy tohle pokoušel? Jako v každém hororu se samozřejmě najde spousta „chytrých“ hlav, které to přeci jen zkusí a tím nám zajistí neskonalou zábavu. Ale jak uvidíte v následujícím traileru, nejedná se o žádný béčkový horor, ale velmi slušnou atmosférickou podívanou.

Původně se Candyman měl i v našich kinech objevit v červnu, ale studio nyní oznámilo nové datum. V českých a slovenských kinech by se film měl objevit 24. září. To ale samozřejmě budeme ještě upřesňovat po případných dalších informacích od distributora.



Horory o Candymanovi se v kinech objevily už v devadesátých letech. Nová verze samozřejmě s původní třídílnou sérií nemá nic společného. Zajímavé ale je, že Candymana si stejně jako v roce 1992 zahrál po letech opět herec Tony Todd. Reboot režíruje v produkci Jordana Peela nováček Nia DaCosta. V hlavní roli umělce Tonyho McCoye uvidíme Yahyu Abdula-Mateena II, známého ze seriálu Watchmen, Příběh služebnice nebo filmového Aquamana.
A kdo je vlastně Candyman? Jde o muže, který byl místními lidmi kdysi znetvořen a nechán napospas včelám. Kvůli tomu se mstí ze záhrobí a čeká za zrcadlem na svou příležitost.

-red-
foto/video: Universal, MGM, Forum Film, Totalfilm © 2020

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast